میدونم ولی متاسفانه باز نمیکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم بخاطر ***** شدن دیشبه
توو 19 آپ کردی؟
نمایش نسخه قابل چاپ
میدونم ولی متاسفانه باز نمیکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم بخاطر ***** شدن دیشبه
توو 19 آپ کردی؟
نگفتی چطوری عکس بذارم تو تاپیک شاهرخ جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط SHAH ROKH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره دوباره اپ کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط SHAH ROKH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا اساتید فروم احسان جان و پارسا جان هستننقل قول:
از دوستان اهل فن بپرسی هستن در خدمتت و بیشتر میتونن راهنماییت کنن عزیز
دوباره آپ کنی میاره فکر کنمنقل قول:
مر30 عزیز ....ایشالا که اهنگ بزودی بیادو یه حال بکنیم (sm127)(sm127)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم پاسخ مونا برزویی تو اینستاگرام
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه گفته بود دیشب یا امروز کامینگ سون میاد و نیومده ، تازه الانم جواب نمیده معلومه خبر اشتباه بوده ولی من مطمئنم اگه این هفته نیاد هفته ی بعد حتمیه و نمیزارن واسه کریسمس و اول ژانویهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گرفتی مارو ؟ (sm120)آخه من چیکاره ام (sm120)نقل قول:
(sm10)
من کاره ای نیستم ، ما اینجا اسپم میدیم و هستیم در خدمت دوستان ، پارسا رئیسهنقل قول:
برای آپ عکس هم uppic.com و 8pic.ir اونجا آپ میکنی و copy image و paste اینجا ( اینارو گفتم چون خودم تا پارسال لینک برای انجمن رو میذاشتم ، میهمانا نمیتونستن ببینن(sm120) )