تو این موسیقی غرق شده ی ما دادن آلبوم توسط شادمهر فقط مثل معجزه س . الان یراحی میاد میگه حوصله ی آهنگسازی ندارم سیروان میگه واسه خودمم به زور تنظیم میکنم بعد یه عده فکر میکنن شادمهر خودش میخاد ولی نمیذارن بسازه
نمایش نسخه قابل چاپ
تو این موسیقی غرق شده ی ما دادن آلبوم توسط شادمهر فقط مثل معجزه س . الان یراحی میاد میگه حوصله ی آهنگسازی ندارم سیروان میگه واسه خودمم به زور تنظیم میکنم بعد یه عده فکر میکنن شادمهر خودش میخاد ولی نمیذارن بسازه
من ادامه میدمت(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاری نمیتونیم بکنیم پیمان جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما به هراهی برید ما هم هستیم
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شوخی کردما(sm2)
کلا نمیشه دیگه ادامه داد(sm120)
برخلاف نظر دوستان البوم قبلی بهتر از این بود(sm120)
منکه فقط اعتراف رو دوس داشتم.. با تصویر ....سابقه نداشت اهنگ شادمهر رو بعد ی بار گوش دادن دیلیت کنم.... ی قفس رو به نصف رسیدم دیلیت کردم کلا(sm120)
یه قفس بعد 10 بار شنیدن تازه قشنگ میشه حیف کردی پاک کردی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شدت ریده مان زیاد بود(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امثال شماها همینطورید..آلبوم تقدیر اومد گفتید آلبوم قبلیش بهتر بود..طرفدار اومد گفتید آلبوم تقدیر بهتر بود..تجربه کن اومد گفتید طرفدار..الانم ک تصویر اومد میگید تجربه کن. .اگه باز آلبوم بده میگید تصویر بهتر بود..تو این سایت و فروم تا بوده همین بودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه اینایی که میگم معمولیه اون وقت نمیفهمم شما انتظارت از تنظیم خوب چیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قطعه باورم کن علی زند وکیلی
آهنگساز علیرضا افکاری تنظیم و میکس و مستر سعید زمانی
قطعه عاشقترین نیما مسیحا
قطعه زیر سقف دودی سینا سرلک
آهنگساز علیرضا افکاری تنظیم سعید زمانی
قطعه لالایی علی زند وکیلی
قطعه من با تو ام علیرضا عصار
آهنگساز علیرضا افکاری تنظیم سعید زمانی
قطعه نگو نگفتی مهدی یراحی
آهنگساز احسان نی زن تنظیم سعید زمانی
قطعه کوچه های عاشقی سینا سرلک
به نظرم همین قطعات برای این که نشون بده تنظیم کننده قابلی هست کافبه
از تنظیمای خوبی که برا شادمهر زده اسم نمیبرم چون ممکنه بگن چون برا شادمهر زده میگی خوبه
نیما مسیحا - عاشقترین (sm127)
خب پس تعریفمون از تنظیم خوب با هم متفاوته دیگه کاریش نمیشه کرد (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه اصن منکر بحث سلیقه نمیشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط edvin242 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین تو موسیقی دو تا بحث وجود داره
یکی بحث سلیقه و هنر هست یکی بحث فنی
وقتی سلیقه من نوعی به هر دلیلی نمیپسنده یه آلبومو نباید از نظر فنی ببرمش زیر سوال
من نمیگم نباشن این خواننده ها
وقتی اینا هستن تو قدرت یه خواننده و آهنگساز تاپ رو ازبقیه میتونی متمایز کنی
اما اونقدر تعدادشون زیاد شده و آهنگای از لحاظ فنی چرت خومدن گوش مردم به موسیقی سخیف عادت کرده
یه خواننده هست مثل امید جهان از نظر من نظر شخصیم بار فنی موزیکاش صفره ولی سلیقه خیلیا میپسنده اونو
جالبتر این که مجوز میگیره از وزارت به اصطلاح ارشاد و جالبتر این کنسرت سولد اوت میشه
چرا الان تعداد خواننده ها ها داره از شنونده ها بیشتر میشه
چون نظارت و پایه درستی توی موسیقی ما وجود نداره
اگه یه ***** درست وجود داشت که از صافی رد بشن خواننده ها شاید کلا 100 تا هم خواننده نداشتیم
همون دوران شادمهر ایران رو به خاطر بیار
تعداد خواننده ها کم بود ولی قوی بودن چون پایه و اصالت درست داشتن
توشون بود خواننده معمولی ولی الان رو ببین
همین موزیک باران آهنگ همه رو میذاره
یه روز صبح تا شب بشین دانلود کن
از توش 2 تا آهنگ در نمیاد
منظورم خواننده های جدید هست
حرفات همه درستن. منم نگفتم غلط.همش درسته... منتهای مراتب انتظار نداشته باش خیلی ها دنبال سطح فنی برننقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس هیچی دیگه (sm70)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من سعی میکنم موسیقی رو گوش بدم لذت ببرم
دنبال نقطه قوت میگردم تو آهنگ و بهش تکیه میکنم
برای من نوعی تو ملودی اجرا ترانه و تنظیم یک نکته مثبت کافیه تا موسیقی رو بپسندم و لذت ببرم
چون اگه بخوام دنبال آهنگی بگردم که همه اِلمان های مناسب برای 4 موردی که گفتم رو داشته باشه
و بعد این ***** تازه سلیقه رو هم پاس کنه
باید در سال یه آهنگ بیشتر گوش ندم
زمانی برای من آهنگ مرده س که هیچ المان مثبتی تو بخش های تشکیل دهنده ش وجود نداشته باشه
این حرفا رو زدم که بگم به این خاطر تعریف من و شما از تنظیم و موسیقی خوب با هم متناقض هست و بحثمون به جایی نخواهد رسید
اسم تاپیک رو بزارید به هر راهی رفته ها(sm2)
اینا خودشونم میدونن چه خبرهنقل قول:
دقیقا مشکلی که هست همینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط edvin242 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و سلیقه تو موسیقی از دیدگاه شنونده ها حکم رو صادر میکنه
امیدوارم با هر سلیقه ای که داریم از موسیقی لذت ببریم (sm127)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیدوارم بعد یه مدت استراحت انگیزه آهگسازی و تنظیم توش به وجود بیاد
تو فکر میکنی من و امثال من موافق اینیم شادمهر بده بقیه براش آهنگ بسازن
اتفاقا اینو خیانت به موسیقی شادمهر میدونم
اما خودت میشناسیش از اولشم لجباز بود
با هر کی یه مدت کار کرد به هر دلیلی ولش کرد
خالق ناب ترین کارای شادمهر تیم شادمهر و بهروز و نیلوفر بودن ول کرد
اومد از جواد شریف پور کار گرفت ول کرد
یه مدت با مونا و سروش و محمد ناهیدی کار کرد ول کرد
یه مدت هم با اینا کار کرد اینارو هم ول کرد
اما یه چیزی هم هست باید به نظر مولف هم احترام گذاشت
باور کن یه سری ها رو میشناسم تو همین انجمن بحث کردیم قبل تر ها
آلبوم مسافر و دهاتی هم قبول نداشتن
نظر همه محترمه اونم دلایل خودشو داشت
هم اون دوستمون هم تو هم امثال من
هیچ وقت نمیشه همه رو راضی نگه داشت حتی با بهترین آلبوم
این اخلاق شادمهر چیز جدیدی نیست
دختر 14 ساله هم نیست بگیم نمیفهمه
مطمئن باش خودش بهتر از ما میفهمه چیکار داره میکنه با خودش
(sm127)نقل قول:
(sm19)نقل قول:
نقل قول:
طرفدارای شادمهر تو این تاپیک این شکلی ان که تو متن پایین تو پرانتز میبینی (sm2)
( من عاشق شادمهرم و هیشکی مثل من شادمهری نیست اما نمیدونم چرا آخه کلا بعد از یک بار گوش دادن به آلبوم تصویر کل آلبوم رو شیفت دلیت کردم و اصلا دیگه تحمل گوش دادن به هیچ کدومشون رو ندارم چون همش آشغال بود باید خودش فقط آهنگ بسازه این تیم ضعیفش کردن و به نظرم ضعیفترین آهنگاش تو این آلبوم نقطه ضعف و تصویره .. نمیدونم چرا خودش نمیسازه آخه ؟ آخه اینم شد آلبوم؟(sm89) همش به خاطر علاقه به شادمهره ها .. بعدش کلا همش بهش فحش خواهر و مادر دادم یه حالی داد (sm70)اصلا کی منو آورده این تاپیک .. اصلا اینجا کجاست؟ من گم شدم(sm81)
با تمام تنفری که از آلبوم دارم میخوام بدونم کسی خبر داره کیفیت wav کی میاد تا دانلود کنم؟ نسخه فیزیکی هم باشه اورجینالشو خریدارم پولشم اصلا مهم نیست ..(sm51))
نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
این شوخی بود جدی نگیرید آخه کلا خیلی ضد و نقیض حرف میزنیم از یه طرف منتظر آلبومی بودیم که قراره با این تیم کار کنه و میدونستیم ضعیفه و از طرف دیگه آلبومو میکوبیم و میگیم ضعیفه بعدش دنبال کیفیت wav میگردیم و منتظر تک آهنگهای بعدیش هستیم که قراره با این تیم ضعیف کار کنه و بازم بعد از انتشارشون میایم و بد میگیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه مون یک سالیه که میدونستیم شادمهر داره با این تیم دوزاری همکاری میکنه اما با اینحال تو این تاپیک بودیم و جایی نرفتیم و همیشه هم پیگیری کردیم که فلان آهنگ یا ویدیو کی منتشر میشه و روزی که داشت آلبوم منتشر میشد دویست کاربر آنلاین تو این تاپیک بودن و همه لحظه شماری میکردن آلبوم منتشر شه تو گوش بدن .. آخه چرا؟ مگه شما نمیدونستین این تیم هر چی بسازه ضعیفه پس این لحظه شماری ها و پیگیری ها واسه چی بود؟ الانم که میدونید تک آهنگهای بعدیش با همین تیمه ولی بازم اینجا هستین و پیگیری میکنید و منتظرید آهنگهای بعدیش منتشر شه پس چرا بیخیال شادمهر نمیشید؟ چرا با همون آلبومهای قدیمی و خاطره سازش سر نمیکنید؟ چرا منتظر آهنگهایی بودین و هستین که از اولشم میدونستین ضعیفه؟ من خودم از این تیم خوشم نمیاد و کاملا مخالف همکاری شادمهر با این تیمم چون تمام داشته هاشونو برای شادمهر نمیزارن و در حد اسم شادمهر نیستن اما نمیتونم بهش بی احترامی کنم حداقل به احترام خاطراتی که با آهنگهای گذشته اش دارم به تصمیمات جدیدش احترام میزارم .. این آلبوم اصلا در حد پرپرواز یا مسافر یا تقدیر نبود اما من چون طرفدار شادمهرم این تاپیک رو ترک نکردم و بازم پیگیر آهنگهای بعدیش هستم و با اینکه میدونم آهنگ ضعیفی شاید بشنوم ولی دوست دارم بازم بشنوم و همین که میبینم هست و فعالیت میکنه خوشحالم میکنه .. انشالله همیشه سالم باشه و زنده و تا ابد بخونه ... اگه دیگه طرفدارش نیستین آهنگهای جدیدشو اصلا دانلود نکنید چرا وقتی میدونستین تنظیم کننده ها و ملودی ساز کیه آلبومو بازم گرفتین و دانلود کردین؟ با همون خاطره هاتون و آلبومهای قدیمیش حالتونو میکردین؟ همتون خوب میدونید شادمهر به حرف هیچکدوممون گوش نمیده نمیدونید 10 بار بلاک شدم با ده تا اکانت مختلف چون نقد منصفانه کردم ... دیگه باید چیکار میکردم که نکردم؟ منم یکی مثل شماها هستم که فحش میدم و میام اینجا میگم فلان ویدیو کی میاد فلان آهنگ جدیدش با همین تیم کی میاد و اولین کسی ام که دانلود میکنه .. اصلا نمیدونم با خودمون چند چندیم
(sm174)نقل قول:
Shadmehr Aghili (sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو درستی کارمون شک نکن با همین فرمون جلو برونقل قول:
طرف میاد شادمهرو میکوبه که اینم تیم کذایی رو بالا ببره
اگه چند روز دیگه نگفتن ما شادمهرو احیا کردیم
حالا ببین
تا بوده همین بوده ...ولی من نمیدونم یه سری از دوستان ایراد از چی میگیرن؟؟؟؟البوم از همه لحاظ عالیه و قابل مقایسه نیست با دیگران مثل همیشه..........اره منم قبول دارم دیگه اون تنظیم های لایه لایه ی عجیب رو نمیشنویم چون شادمهر شاید دیگه حوصله ی قدیمو نداره ولی این البوم هر انچه باید از یه البوم موسیقی پاپ انتظار داشتو داره....فقط باید لذت برد ازین همه هنر این اعجوبه .نقل قول:
همونایی که میان و دم از این میزنن که چرا شادمهر خودش آهنگاشو نمیسازه میان و میگن نقطه ضعف و تصویر جزو آهنگهای ضعیف آلبوم بوده و آهنگ اعتراف و سرنوشت رو میکشن بالا .. منم نمیگم اعتراف بده اما نقطه ضعف رو بیشتر دوست دارم و خیلی میخواستم که خودش تو این آلبوم یک آهنگ آروم و غمگین بسازه که آهنگهای اعتراف و سرنوشت در کنارش به چشم نیان که متاسفانه محقق نشد ..منم از همون دسته آدمهایی هستم که خودم مثال زدم و ضد و نقیض حرف میزنن چون آلبومشو شیفت و دلیت نکردم و به خاطر صداش همیشه این آلبوم تو گنجینه آرشیوم میمونه و اگه کیفیت wav بیاد هم خریدارم اما هیچوقت از این موضع که باید به خودش بیاد کوتاه نمیام و به نظرم شادمهر باید با احساس تر کار کنه و همون شادمهر قدیمی بشه و تنظیم و ملودی هاشو هم خودش بسازه ، اما نمیامم بکوبمش و تخریبش کنم تا یه وقت دشمناش سوءاستفاده نکنن و با ما همراه شن و تحقیرش کنن و کلیت هنرش رو زیر سوال ببرن و تو ذوقش بزنن .. هم نظراتمو بهش منتقل میکنم که فکر میکنم درسته و انتقاداتمو بهش میگم و هم سعی میکنم چشمامو روی ایرادات کارای جدیدش ببندم و ازش لذت ببرم چون چاره ای نیست آخه واقعا دوستش دارم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میتونست چی بشه چی شد
شادمهری ترین کار آلبوم نقطه ضعفهنقل قول:
همه میدونن شادمهر چه نابغخ ای و اگر خودش بسازه و تنظیم کنه چه تفاوتی ایجاد میشه همینطور که تراک تصویر نشون داد هنوزم بهترین ملودی سازه ولی نمیشه از البوم ایراد گرفت چون واقعا خوبه ...........ما باید این انگیزرو بهش بدیم که خودش دوباره بسازه ...نه صفاریان نه ناهیدی نه اینا هیچ کدوم در حد خود شادمهر نیستن ولی وقتی میان تو تیم شادمهر میتونن کارای نزدیک به خودش رو با استفاده از خود شادمهر اراعه بدن و همینم برای ما خوبه...نقل قول:
باهات موافقمنقل قول:
نوشته اصلی توسط farid007 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهترین آهنگهای آلبوم نقطه ضعف و تصویر هستن و من عاشق آهنگ نقطه ضعفم و از دیروز مدام دارم گوشش میدم .. بهترین ترک آلبوم .. بعضی ها سبک غمگین دوست دارن و خوششون نیومده واسه همین میگم کاش خودش یک آهنگ غمگین و با سازهای زنده میساخت تا اونا هم راضی بشن و جای خالی همچین آهنگی احساس میشه و بقیه مجبورن با اعتراف یا سرنوشت خلع نبودن همچین آهنگی رو پر کنن چون چاره ای ندارن .. مثلا اگه اعترافی که با شعر مونا برزویی بود تو آلبوم میذاشت کسی از اعتراف جدید و سرنوشت تعریف نمیکرد ..نقل قول:
کاش نقطه ضعفو خودش یه تنظیم مثل امون ازتو میزد روشنقل قول:
پر جنب و جوش و زیرصداهای قشنگ
کاش مثل قدیم ترک ها رو نقد میکردیم و کالبد شکافی میشد البوم ....تصویر به نظرم زیباترین ترک البومه ..با اون ملودیه ماورایی تنظیمش هم مطمعنن کار شادمهره چون در مخیله کسی نمیگنجه همچین تنظیمی بزنه هاشمی .....در کل من فکر میکنم شادمهر مثل یه طراح مهندسی و معماری میکنه و اینا براش کارگر هایی هستن که انجام میدن......چون وقتی یه کارهاشون برای دیگران گوش میسپاری حتی در این حدم نیستن و چند پله زیرترن چه برسه به همچین شاهکار هایی ....ولی ف ی ل ت ر شادمهر با خود شادمهر متفاوته و امیدوارم تو اینده خودشو ببینیم
دقیقا درسته احسنت . پس واسه همینه که ما شادمهر رو همه جوره حمایت میکنیم چون از روز اولم که شناخته شده همکارهای متعددی داشته و تغییرشون داده الانم نوبت اینهاست اون وقتا که با ناهیدی کار کرد هم حمایتش کردیم حتی خشایی حتی قربانپور . این و اون میان و میرن فقط شادمهره که میمونه و دم اونایی که تو همه ی این سالها حمایتش کردن و ادای طرفدار بودن و دلسوز بودن رو در نیاوردننقل قول:
گوش میدیم و لذت میبریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط farid007 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش زیاد سخت نگیر منم گوشم حرفه ای شده و جدیدا زیاد آهنگها رو آنالیز میکنم و لایه ها و حجم آهنگ رو زیر و رو میکنم و حتی کوچیکترین صداها هم تو تنظیم برام مهمه اما نقطه ضعف همینطوریشم قشنگه این کاش گفتن ها فقط در حد همین کاش باقی میمونه و نتیجه ای نمیگیریم .. بهتره به عنوان یه شنونده عادی و غیرحرفه ای گوشش کنی و سعی کنی ازش لذت ببری ..همون کاری که من دارم میکنم .. فکر کن اصلا شادمهر رو نمیشناختی و هیچ آهنگی ازش نشنیدی و این اولین آلبومشه و سعی کن باهاش حال کنی چون فعلا شادمهر داره کار خودشو میکنه و نظرات ما براش مطرح نیست و خیلی ها هم از آلبوم راضی بودن و بازخوردش مثبت بوده و کلی شنونده غیرشادمهری طرفدار شادمهر شدن چون این مدل آهنگارو بیشتر دوست داشتن .. خب سلیقه است دیگه و نمیشه کاریش کرد و انشالله به سلیقه ما هم در اینده توجه کنه و ما هم بازم خواسته مونو مطرح میکنیم .. در کل حرفم این بود که سخت نگیر چون من با این تفکر که برات گفتم که توام اونطوری باشی از کلیت آلبوم خوشم اومده و برام قابل قبول بوده و مدام دارم گوشش میدم و به نظرم از تجربه کن بهتر بود ( تو اون آلبوم خود آهنگ تجربه کن و تنهاییمام هم خوب بودن ) ..نقل قول:
اعتراف جزو بهترین کارهای شادمهر تو این چند سال اخیر بود
و از نظر من بهترین آهنگ آلبوم