خب اقا وقتي يه چيزي گير نمياد مجبورم اينترنتي بخرم و از اون طرف عجله دارم گناه من چيه
والا پيشتازش رايگان بود من حاضر بودم گزينه سفارشي هم داشت و تفاوت قيمتشو خودم ميدادم
١٩٠ دادم فوقش ٥ تومن هم تفاوت پيشتاز و سفارشي
نمایش نسخه قابل چاپ
خب اقا وقتي يه چيزي گير نمياد مجبورم اينترنتي بخرم و از اون طرف عجله دارم گناه من چيه
والا پيشتازش رايگان بود من حاضر بودم گزينه سفارشي هم داشت و تفاوت قيمتشو خودم ميدادم
١٩٠ دادم فوقش ٥ تومن هم تفاوت پيشتاز و سفارشي
نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهدی هزینه ی پخشِ سراسری یِ یکی از میکس های سنگینت رو پرداخت می کنم بیا پشتِ منقل !!! (sm2)
عمرانقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم ته موزيك بيس دارم اگه كاور شده بود صددرصد اصلشو شنيده بودم ولي اصلا نشنيده بودم
تنظيم كاملا جديد بود
تشابه افكتايي كه تو همه بيسيا به كار ميره اينو تو فكرت انداخته
من هم اون هزينه هم هرچقدر ميخواي چك بهت ميدم تو فقط دكمه خروجو بزن براي هميشه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوکی . پس چک رو بفرست به آدرسِ منقل خونه ی شماره 8 . (sm50)
من رفتم دیوث (sm81)
.
(sm2)
چه آرام بخشه ! (sm88)
01 - Love Story Theme
بري ديگه برنگردي چكم ميفرستم خيالت تخت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اين بسته عمرا زيره ٤ روز به دستم برسه عوضي سق سياه(sm2)(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عه نیامد ؟ په دروغ گفتن نفرستادن (sm2)اگه فردا نیاد بدان که اون روز نفرستادننقل قول: