كار از كردن گذشتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ميكشمت(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
كار از كردن گذشتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ميكشمت(sm2)
اينجا كي تركه بياد روشنمون بكنه اخرش اين سيكيم خياري معنيش چي ميشه دقيق(sm2)
از رضا خیاری بپرس (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یوزرت سخته حوصله ندارم تگت کنم همون آلاسکا خیلی بهتر بود (sm2)(sm51)
15 گیگ دانلود کردم تموم شد نامردا الکی اس دادن گیگ من فقط گیگ دانلود کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زخمی یِ کدوم خزونی ای مسافرِ جنوبی (sm50)
شادمهر عقیلی - داداشی
(sm120)نقل قول:
هیچوقت راجبه گذشتهی کسی کنجکاو نباشین ...قشنگترین باغچه رو هم وقتی بکنی زیرش کرم پیدا میکنی
منظور محتواش بود . 750 نمیارزهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]