اه قطع شد که (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اه قطع شد که (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگی نگفتی ها (sm120) نگی احسان بد بود و نگفت (sm120) کسی که طرفدار لُنگ و رئال باشه فوراً باید توبه کنه تا بلا نازل نشه (sm2)نقل قول:
احسان این هیوستون یاو مینگ داشت.. هنوز هست؟ فکر کنم مرده(sm2)
آخه من که چیزی نگفتم (sm77) اینجوریااااااس ؟؟؟؟؟ (sm155)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
«اگر برای اقامت آمریکا اقدام نکرده بودم، الان تو زندان بودم و داشتم آهنگ داریوش میخوندم.» سید محمد حسینی(sm2)
کلیولند بازی اولو برد(sm120)نقل قول:
جام واس ماس خیالت راحت (sm120)
بارون بهاری.. شدیده و زود تموم میشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پارسال که به 15 روش سامورایی رو اسدقلال و بارسا حرکت زدیم نگفتی اینارو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فسیل شدی رفت (sm120) میگم توبه کن واسه همینه(sm120)نقل قول:
بازنشست شد چند سال پیش(sm120)
ببار باران بهاران فصل خون است .............................................نقل قول: