بابا من میگم این احسان کذابِ.. شما گوش نمیدین(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
بابا من میگم این احسان کذابِ.. شما گوش نمیدین(sm2)
تو معلومه مختار نگا کردی این چند وقت نبودی ها (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون موقع که پخش زنده بود نگاه نکردم چه برسه به الان(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو اینقدر امار غلط به ملت نده(sm120)
تو نگران خبرای من نباش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریدی دیگه .. امیر اون بالا تاریخو زد نامعلوم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب من چیکا کنم (sm120) انگار کارو من پخش میکنم (sm120)نقل قول:
هر چی خبر به دستم میرسه میزنم درست و غلطش به من ربطی نداره
مردک چرا میای اکاذیب پخش میکنی اخه(sm2)نقل قول:
به تو چه (sm2)نقل قول:
برو بمیر(sm120)نقل قول:
ولی خدایی به کارات ادامه بده(sm2)
در جواب اون دوستان که میگن احسان حداقل دلخوشی میده باید بگم این اخبارهای کذب اگرچه شادی لحظه ای ایجاد میکنه اما چون به حقیقت تبدیل نمیشه (حداقل در زمان خودش) در دراز مدت باعث دلمردگی و سرخوردگی میشه(sm2)(sm2)
تمام سایتا اومدن تیتر تاپیک و کپی کردن و پست کامینگ سون گذاشتن(sm2)