اخر هفته خوبی داشته باشی (sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اخر هفته خوبی داشته باشی (sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نکردن 291 میلیارد (sm2)
راستی داوود فنایی هم تو لیست بود خبر نداشتم (sm120)
فکر نکنم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لک چیرا خیلی خوب بود.. انصاریان گاو بزرگ هم بود دیگه.. یحتمل تو اون خراجیا 1.2 تا دیگشونم مدافع باشن(sm2)
یه چی میگم بگو چسب (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو یه بار دیگه به من بگو خواهر بببن چی میشه(sm39)(sm102)نقل قول:
میلاد فک کنم تو زندگی ش فقط عشق فوتباله (sm2) اسم آواتارو بزن 290 M (sm30)
همه دروازه بان(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محمدی .. فنایی.. میرزاپور.. سوشا..
سوشا اون بازی توپو انداخت بیرون گل خوردن... داییی(sm2)
اره یاد میاد کریمی رفت دفاع اخر.. ی بارم فکر کنم تو تیم منتخب هفته قرار گرفت(sm120)نقل قول:
آخی ش یه خورده بهتر شد بابا اینجوری پست بدید (sm70)