آره جدا - عادل داشت خودشو پاره میکرد - بعد بازی میخواست گریه کنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آره جدا - عادل داشت خودشو پاره میکرد - بعد بازی میخواست گریه کنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه شاخه نیلوفر ... (sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجور بسته بندی هارو چجور گیر اوردی؟؟
فروشگاه بوک لند پالادیوم تهراننقل قول:
نوشته اصلی توسط sako [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا اینا به کنار من هنوز درگیر آهنگی هم که بعد بازی لنگ تا ورزشگاه گذاشته بودن (sm2)نقل قول:
حرفات متین منتها منظور من این بود که اظهار نظرات این دار و دسته ها را همه مردم صبح تا شب از تلویزیون و روزنامه و سایتها دارن میشنون و اونقدرا کسی توجهی نمیکنه به این چرندیاتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای تلنگر وارد شدن به مردم و باز شدن چشماشون نیاز به مطالب تاثیرگذارتری داریم
همه خسته ایم ... (sm50)
معنویات هم لازمه در کنار مادیات (sm198)
طرفدارای پرسپولیس خیلی خوشبینن همیشه. من جمعه استادیوم بودم، همه واسه جشن قهرمانی اومده بودن انگار با باخت هم جام میگرفتن. من به چند نفر گفتم پرسپولیس ببره هم معلوم نیست قهرمان شه، طرف میگفت این کسخلو. یحیا الان اونور جر میده. بعد بازی همه عن شده بودن.نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوکرم بابا ! (sm19)
نه بابا چه خوبی ! (sm98)
جونِ هادی من کلا " یه " رفیقِ " غیر مجازی " داشتم اونم منو ترک کرد ! (sm81)
تازه دختر هم که نبود ! شیر کلفت بود ! (sm178)
یعنی فرض کن " تنهایی " در چه سطحِ نا جوری ! (sm74)
هیچی دیگه الان دو هفته ست دارم آهنگ " برش " از " بهرام نورایی " رو گوش میدم ! (sm88)
اون جاش که میگه : " رفیقاش " اونو " ترک " کردن . . . (sm172)
احسنت پیمان جان (sm19)حالا دوتا از اون مدل خیلی خوشگلات معرفی کن مستفیظ شیم.دمت گرم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]