ونگر راست میگه لعنت به ال سیتی(sm21)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ونگر راست میگه لعنت به ال سیتی(sm21)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باو ونگر شده مثه علی داد و بیداد فقط اعتراض میکنه قانون گذاشتن یارو پول داره میتونه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیتی که هیچ از خود لمپارد بعیده نمیدونم چرا تکذیبش نمیکنه شده مثه قضیه هیگواین(sm21)
لمپارد نمنه ؟
(sm2)تو چه چیزهایی یادته دکتر صدری مگهنقل قول:
قرضی من سیتی به مدت 6 ماهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm1)
چرا شش ماه میخواس بره امریکا
مالک سیتی مالک نیویورک سیتی هم هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا با نیویورک لمپاردو خریده مفت مفت داره قرضش میده به من سیتی
فیرپلی مالی پشم این وسط(sm54)
یه خوره فوتبالی باید این چیزا رو بدونه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)من فقط پنالتی گل محمدی جلوی چین یادمه فردوسی پور چه وقت چیپ زدن بود اقای گل محمدینقل قول: