هیچکس منو دوست نداره(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
هیچکس منو دوست نداره(sm50)
اره بخدا کچل شدی که شدی بدرک(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسکرین بگیرم از این نقلت اون موقعایی که جذبه ریاست گرفتت بذارم خدایی ملت شاد شن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
QUOTE=mali68;374582]0]
کدوم دوستان؟(sm120)[/QUOTE]
دوستان ِ جان (sm120)
هر کسی تو زندگیش یکی دوسش داره ولی خودش نمیدونه(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)چیه حسودیت میشه اِوا
دوستان ِ جان (sm120)[/QUOTE]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو با این نقل گرفتنت(sm120)
(sm120)ممد امین قاطی کردم تو میدیدی قرار بود احمتم ببینه یا احمت میدید قرار بود تو ببینیrectify
خودت خواستیا ببین بعدا نگی من نبودم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا ،الان مشكل من فقط موي سر منه؟؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]