تو که داری کچل میشی جالبه منم دارم زندگی میکنم بازم جالبه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تو که داری کچل میشی جالبه منم دارم زندگی میکنم بازم جالبه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حقيقت تلخه بالاخره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داستان داریم بخدا منتظرن حرف بزنیم بخودشون بگیرن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون درازه من خوبم(sm120)نقل قول:
جالبه نه؟؟ خيلي جالبه(sm120) ولي فكر نكنم ما ارزش صرف اين همه وقت و هزينه رو داشته باشيم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ادم مهمی هستیم حتما(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هميشه به اعتماد به نفست حسوديم شده (sm120)نقل قول:
داریم داداش من داریم..ما خیلی مهمیم(sm120)نقل قول:
معينم تكراري شده ديگه (sm120)
فدات شم (sm120)نقل قول: