نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
daniyal فک کنم باس بیخیال شی (sm88)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
daniyal فک کنم باس بیخیال شی (sm88)
نه(sm132) تا خون تو بدنم جریان داره ایستادگی میکنم(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط p@RH@m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجا گذاشته منتها پسورد میخواد(sm132)رضا هم از همینجا گذاشته آلبومو پس پسووردو میدونه چیه(sm132)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm132)
(sm132)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
(sm51)(sm174)
نقل قول:
اون روز من یه سایتی رفتم که هم Flac داشت هم 320 با کاور فک کنم
حجم Flac هم ، همینی بود که MoRe گذاشته بود
ولی FLacHdCd یه چیز دیگه ای بود ناکس
440 Mb (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط p@RH@m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیت ریت 1400 Kb/s (sm132)
رضا اگه نذاری خودتو فلک میکنم(sm132)به چند تا از بردرای بسیجی قم هم میگن نصیحتت کنن(sm132)
حتی اگه شده بری کشور بیگانه آلبوم اوجینالو بخری باید فلکو بذاری(sm132)
نقل قول:
آره اونا 1412 Kb/s گذاشتن
بزا تو آرشیو امو نیگا میکنم یکیشو آپ میکنم از آلبومایی که دانلود کرده بودم
نقل قول:
(sm2)(sm2)(sm2)