من قول میدم تیریون تو این فصل نمییمره ! میتونید تا هفته بعد یه کم آروم شید (sm54)
نمایش نسخه قابل چاپ
من قول میدم تیریون تو این فصل نمییمره ! میتونید تا هفته بعد یه کم آروم شید (sm54)
این سریال چند تا قسمت داره ؟؟؟
اینطوری که بوش میاد به این زودیا قصد تموم شدن نداره
(sm25) شحصیت های جذاب سریال هم دیگه از چشمم افتادن مثل همین مادر اژدهانقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین تیرون مونده و تا حدودی جان اسنو (sm25)
اوبراین نمیمرد میتونست جذاب ترین شخصیت سریال باشه واسم حیف (sm88)
از لرد بیلش هم کم کم داره خوشم میاد یک مارموزی که خدا داند (sm51)
معلوم نیست قبلا گفته بودن سریال هم مث کتابش هفت فصل داره ( فصل هفتم کتابش هنوز منتشر نشده ) ولی با توجه به اتفاقاتی گسترده ای که در هر جلد کتاب میفته بعید بنظر میرسهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثلا همین فصل سوم و چهارم رو فقط از جلد سوم کتاب ساختن مگر اینکه فصل های اینده رو فشرده تر بسازن
اتفاقا مادر اژدها تازه داره واسه من خوب میشه (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی در کل الان عشق است سانسا از این به بعد سریال سر این میچرخه (sm51)
از کالیسی خوشم نمیاد ولی سانسا ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جان اسنو هم که فک کنم به گابره
خیلی لوس شده دیگه (sm3)نقل قول:
شیطون پیش لرد بیلش لنگ میندازه همه کار داره میکنه تو سریال سانسا رو مثل اب خوردن تو دام خودش انداخت (sm41) کل انتفاقات سریال هم غیر مستقیم زیر سر خودشه (sm70) معلوم نیست واسه سانسا چه نقشه ای ریخته (sm59)
اخرش لرد بیلش بشه فرمانده 7 پادشاهی اصلا تعجب نمیکنم
قسمت بعد (sm25) نبرد بزرگ تو شمالنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کل نگه بانان دیوار به گا میرن قسمت بعد هم باید با چندین کارکتر خدافظی کنیم و امیدوارم جان بینشون نباشه (sm50)
فصل اولش چقدر خوب بود .همه بودن (sm50)هر فصل اعصاب خورد کن تر از فصل قبلنقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسنو هم بمیره دیگه سریال بشدت ضد حال میشه
اقا سریالو تعریف نکنید دیگه خب (sm25) (sm29)