از داداش کیونیت بپرس(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
از داداش کیونیت بپرس(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من يه بار همين مشكل واسم پيش اومدنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون كابل يو اس بي مو عوض كرده بودم كامپيوترم نميخوند رممو
بعد يكي از بچه ها يه برنامه بهم داد نصب كردم درست شد
بذار بگردم ببينم دارم برنامه شو
چي شده ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربونتنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بد موقعی از فصل داریم مصدوم میدیم
جایگرین کریسمون شد -موراتا
ایسکو-ایارا
به جز یکی دو پست تو بقیه پست ها داغونیم
كريس به فينال ميرسه ؟
بزار دهنم بسته بمونه لاشی نزار بت فش بدم ****نقل قول:
خودم اخه واسش درست کردم (sm41)
اره موشکل فقط ژابی و په په (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
امشب بازی اینتر - لاتزیو رو از دست ندید !!!!
کاپیتان 41ساله امشب از فوتبال خداحافظی می کنه ...(sm57)
شاهد فوتبال بدون زانتی خواهیم بود(sm50)
(sm25) حيف ژابينقل قول: