بعدا نشستم پا كامپيوتر حتما(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بعدا نشستم پا كامپيوتر حتما(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عیب نداره من 23 سالمه خخخخ(sm2)نقل قول:
چرا پخش شده بزار اسمه طرفو پيدا كنم الان ميام تعريف ميكنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط SADEGH-92 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
23 بهت نمیاد چون عکستو دیدم خودم (sm70)(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SADEGH-92 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکس منو از کوجا دیدی؟(sm2)نقل قول:
دختره بازيگره سرياله به اسم فرح ابراهامfarrah abraham .مرده بازيگره پورنه ولي.جيمز دين.james deen.
اينا برداشتن يه فيلم مدله شخصي درست كردن.يعني با دوربين هندي كم و تو دسته مرتيكه.خيلي هم ريلكس
جلوي دوربين بودن يعني فيلم شخصيه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این یارو کیمه ؟؟ عه این یارو حرام زاده هم خیلی معروفه تو فیلما
ولي قشنگ معلوم بود كه اينا قصدشون فروشه وگرنه نميرفت يه بابا اينكاره بياره باهاش فيلم درست كنه.
اين فيلمم ويويد پخشش كرد باز اينا هم باهاش به مشكل خورده.اون ميخواست پول كم بده اينا پوله زياد ميخواستن اخرشم سر و تهش با ١ ميليون جمع شد
گفتم كه بازيگره پورنه.جيمز ديننقل قول: