سلام.....داداش به جای اینکه پولتو حروم کنی و بری اپل بکیری برو black berry بکیر......فوق العادست گوشیش.....مدل z10 و z30 عالیه....خوده شرکت اپل 70درصد قطعاتش رو از بلک بری میگیره.....حتی سیستم عامله اپل رو شرکت بلک بری ساخته.....سیستم عامل بلک بری os هست...اشتباه نگفتما os.برای اپل ios هستخوبی os و بلک بری اینه که هم اندروید رو ساپورت میکنه هم osهم ios....در ضمن من خودم z10 دارم داداش من هم z30..فقط این بلک بری هر کدوم از مدل هاش 4 تا مدل داره.001و002و003و004....003و004 اصلی هستن برای مکزیک و کاناداست....اکه تهران زندگی میکنی خیلی راحت میتونی تحقیق کنی...جون از نظر امنیتی خیلی بالاست امنیت بلک بری توی شهرستان ها نیست اصلا...حتی گوشی فروش ها اگه تو ویترین بذارن جریمه میشن......اکه اطلاعته بیشتری میخوای بگو تا بهت بگم.......بلک بری از نظر سی پس یو و رم و گرافیک از اپل بالاتره....کیفیته دوربینش هم همینطور........اگه خواستی بیشتر بدونی همینجا یا تو خصوصی پی ام بده.........خیلی از دوستام خواستن اپل بگیرن ولی وقتی گوشی رو بهشون نشون دادم و کارایی های گوشی و دیدن اپل رو بیخیال شدن.......بلک بری به هیچ عنوان کند نمیشه......