اخ كه دلم اتيش گرفت(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اخ كه دلم اتيش گرفت(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگن سرهنگ قذافی ارسلان و زمین زده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
میخوای با ترلان ترشی درست کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هی میگی ترلان ترلان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره تو کاری به اوناش نداشته باش(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ارسلان قاسمی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو سریع شمارشو برام پخ کن و 2 گله نوشکفته رو به هم برسون(sm2)(sm2)
یکی از رفیقامونم خودتو کار داشت ببین کارش چیه(sm2)(sm2)
(sm51)ارسلان من با کسی کار نداره دیوسنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط A B O L F A Z L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)
بنده شما رو خیلی دوست دارم جناب ارسلان جون عزیز ! (sm10) شما بازیگر بسیار تعصیر گرازی هستین (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ارسلان قاسمی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونطوری ریا میشه ! من میگم یه عکس دو نفره با ترلان جون ! خانم جناب خطر بندازه بهتر و مستند تره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mjnorthern [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77) این دیگه چه واژه ای بود ! اینا خواستار هوا هستن (sm2)نقل قول:
خیلی دوستت دارم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این یه مورد خاص رو به شدت باهات موافقم (sm2)نقل قول:
درضمن از یه بازیگر خیلی بعیده اینجوری حرف بزنه ! ناسلامتی شما الگوی من هستین (sm81)
زدین ریدین تو نوستالژی های من (sm2)
(sm2) فقط می تونم بگم دهنت سرویسنقل قول:
(sm2)نقل قول:
خجالت بکش عادم با یه بازیگر حرفه ای اینجوری حرف نمیزنه الدنگ (sm2)نقل قول:
زود باش از ارصلان جون عظر خاحی کن (sm2)
با ترلان جون باید شیرینی ناپلئونی درست کرد (sm2)نقل قول:
البته من بیشتر دوست طرلان رو می خوام ! همونی که با لباس مدرسه کنار هم هستن
همینی که سمت چپ وایستاده @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] قربون دستت بعد از اینکه این ترلان رو در آغوش داش خطر گذاشتی میشه این دوست ترلان رو واسه من جور کنی (sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
داش خطر از ثمیم غلبم عارظو می کنم به طرلان جون برسی (sm2)
هر گردي گردو نيست،هر دخي مدرسه اي هم ترلان نيست(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که عاشخش شدم (sm81) ببین چقدر نازه (sm2)نقل قول: