عاشقشم (sm51) نگی خایه مال ها (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
عاشقشم (sm51) نگی خایه مال ها (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دستمال خوبه ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
اگه اینجوری بشه من باز هم میتونم سو استفاده کنم من و امیر که این حرفا رو نداریم(sm2)نقل قول:
خدایش آدم با معرفتی مثل امیر تو نت ندیدم هر کاری واسه کاربرا و انجمن انجام میده حتی چیزی که اصن بهش هم مربوط نباشه ولی انجام میده نمونش همین لینک زدن هاش و ... ولی هیچوقت در عوض کارش چیزی ار کسی نخواسته (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) دیگه یوزرت از ریت کاربر جدید تکون نمیخوره اونجوری (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Darth Vader [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه دفعه میبینی صادق 5 ساله عضو بارانه ولی هنوز کاربر جدیده (sm2)
خخخخخ نه الکی که نیست همین یوزر تغییر میدم(sm2)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
آره تو خواب ببینی من تا مدیریت پیش میرم(sm2)نقل قول: