جلوه های ویژه ش در حدی هست که بخوام نسخه حجم بالاشو (در حد 10 گیگ) دان کنم؟ (sm148)
نمایش نسخه قابل چاپ
جلوه های ویژه ش در حدی هست که بخوام نسخه حجم بالاشو (در حد 10 گیگ) دان کنم؟ (sm148)
الان فیلم و دیدم بهت پیشنهاد میکنم نسخه حجم بالاشو بگیر ببین (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هم کشتی ما رو با نسخه های 10 گیگیت(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کمتر فخر بفروش (sm25)
نسخه 1080 2.5 گیگشو دیدیم (sm70)
مگه فخر فروشی داره؟(sm21) هر کسی بخواد میتونه دانلود کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا جواب ندادی بالاخره... در حد فیلمهایی مثل iron man یا batman جلوه ویژه داره؟
ما که نه زورمون به دانلودش میرسه نه هارد برا جا دادنش داریم (sm51)نقل قول:
یکش مالی نبود اما دوش گویا خیلی بهتره . من هنوز دوشو ندیدم و دانلود نکردم هنوز
من اینو میگیرم (sm51)RUNTIME........: 2h 15mn
SIZE...........: 3.30 GiB
VIDEO CODEC....: x264 ([email protected])
RESOLUTION.....: 1280x534
BITRATE........: 2 837 Kbps
FRAMERATE......: 23.976 fps
AUDIO..........: English AC3 5.1 640 Kbps
نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه بعضی فیلمها خیلی هم چیز خاصی ندارن که ارزش این حجمُ داشته باشن مثل inception، تفاوت چندانی بین نسخه 2.8 گیگش با نسخه 10 گیگش نیس (sm25)
حالا این نسخه ای که نوشتی حداقل خوبیش اینه که صدای 6 کاناله ساپورت می کنه... ولی به هر حال بعد از اینکه نگاه کردی بهم خبر بده (sm120)
نقل قول:
باشه . نوح دانلود کردی ؟ فیلمش خیلی مالی نبود اما جلوه های ویژش خوب بود (sm120)
به نظرت وقتی 10-12 فیلم که هر کدوم 10-12 گیگ حجمشونه تو لیست دانلودت باشه، تازه از این فیلمهای 2-3 گیگ هم هی وسطش دانلود می کنی، چند ماه باید از دنیا عقب باشی؟ (sm120) من هنو Hobbit 2 و robocup دانلود نکردم، حالا نوح جای خود داره (sm120)نقل قول:
من از یه پسره تو قطار نسخه های 10-11 گیگی ارباب حلقه ها و آواتارو گرفتم نگاه نکردم و هارد نداشتم پاکشون کردم (sm120)نقل قول: