(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا من 12 میرم مهمونمونو برسونم و بیام نبودم شما ادامه بدید من خودمو میرسونم(sm2)
یه کم این فکو تکون بدید حرف بزنید کمتون نمیادا(sm2) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه ولک راحت باش(sm2)نقل قول:
چه بگم خو(sm2)نقل قول:
اینو باش تازه یوزر Koskesh هم دیدم (sm30)نقل قول:
جالب اینجا بود وقتی ساارا یوزرشو حذف کرد اومد گفت عجب سایتی دارین یوزر میسازیم بعدش از کل سایت حذف میشیم (sm30)
یادش بخیر چقدر خندیدم بچه هایی که یوزر اولیشو دیدن با این حرفی که زد همه تا شب از خنده روده بر شدن (sm30)
(sm30)(sm30)(sm30)
صادق الان این چه آواتار مسخره ایه عکس خودتو بزاری ازین خیلی قشنگ تره (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط OVER LORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازگیا حیف شد یکی اومد یوزر زد به اسم چش قشنگ (sm2)
اونو من خواستم بزنم حیف شد چند روزیه ازش خبری نیست
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خخخخخ تو هم که هر اواتاری بذاریم میگی بده(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]