چی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویدئوی جدید علی عبدالمالکی
دانلود از [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانلود از [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صداش فوق العادست.
تو روزایی که من دلتنگ بودم /خدا خیلی دوسم داشت که تو بودی
تو خیلی فرق میکردی توی دنی/ ا سر تو خیلیا کردن حسودی
تو هیچوقت پشتمو خالی نکردی/ یه وقتایی نذاشتی کم بیارم
هوامو داشتی وقتی خسته بودم / تو هیچوقت دوست نداشتی کم بیارم
از خدا ممنونم شدید/ به شما مدیونم شدید
شما هوادار منید / من عاشقتونم شدید
گفتم بذار تو کامینگ سوننقل قول:
نوشته اصلی توسط 8813222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی خوب بود(sm77)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 8813222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اجرای جشنواره فجر رو دانلود کردی؟دلکم رو میخونه
گذاشتم خو(sm74)(sm127)نقل قول:
آره دیدمش.
aslan tarafdaraye man ye chize digean.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیخیال باو(sm59)نقل قول:
موقعی که اون دو تا خبرو گذاشتم به صورت دستوری بهت گفتم بذار تو کامینگ سون بعدش گفتم ببخشید که این طوری گفتم پستای قبل رو ببین متوجه میشی همین(sm2)
(sm2)(sm54)(sm127)نقل قول:
یه وقتایی یادم میره جنگ نیست
صدام اوج میگیره بعضی شبا
یه وقتایی خیلی حالم بد میشه
من و موج میگیره بعضی شبا
...............................
علی رضا مرتضی قلی
تقدیم به عمو حسن امشب برنامه ی ماه عسل
این کار و علی یکساله ساخته ولی امشب طاقت نیاوردم ترجیع بندش و با شما سهیم نشم....ایشالا با صدای علی عبدالمالکی یه روزی میشنوید
اجرای کنسرت پلی بک در کرمانشاه (sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]