دو تومن به گوشی میدی چه کنی ؟ یه کم بذار روش یه دی اس ال آر کنون یا نیکون بگیر حال کن . دوربین گوشی صد سال سیاه نمیرسه بهش
نمایش نسخه قابل چاپ
دو تومن به گوشی میدی چه کنی ؟ یه کم بذار روش یه دی اس ال آر کنون یا نیکون بگیر حال کن . دوربین گوشی صد سال سیاه نمیرسه بهش
حرص و جوش چرا ؟؟؟ مگه یکی گوشیه چرت بگیره من ضرر میکنم؟؟؟؟ ولی به جوونایی که میان حرفای مامان و باباهارو تکرار میکنن و بعد از سلیقه و این چیزا میگن نمیدونم چی باس گفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیائومی هم خوبه ... ولی در کل در مورد گوشیای چینی نظرم من فقط خرید پرچمدار اون شرکته، چه هواوی، چه شیائومی و چه باقی برندای چینی
خو منم گفتم تاریخ تاپیک نگاه برای کی هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Persian-star [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوما ال جیم بدرد نمیخوره (sm132)
بالاخره تاپیکش قدیمیه ... یا باید هیچکی محل سگ نذاره بهش، چون طرف یه سال پیش تاپیک زده و همین سوالو پرسیده ... یا وقتی بقیه نظر دادن دیگه ماهم نظر بدیم چه توفیری دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ال جی بدرد نمیخوره دلیلش چیه؟؟ اصلا داشتی؟؟ یا فقط شنیدی؟؟ خصوصا شنیده های چرت و پرت موبایل فروشارو
وقتی اینترنت تری چی را مکارم حرام اعلام کرده گوش لمسی هم حرام میشه.
آقا من نمیدونم شما مقلد کی هستید ولی همه ی این فتنه ها شرارت ها از همین ماس ماسکه.
از نظر من خود مکارم حرامه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در دست اندازه بعضی وقتها میشه وسط دست اندازه به اندازه یه لاسیتک موتور صافه موتوری اگر از اونجا بره حرامه چون لذت میبره.
وقتی با جارو برقی خونه را جارو میکنی صدای مکش آشغال که لوله جارو برقی میره و آدم لذت میبره اون هم حرام است.
در کل حرام است
فک نمیکنم از کسی که چند سال تو این زمینه سر رشته داره بیشتر بدونی بهر حال نظرت محترمه (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Persian-star [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما دو تا باید تو تاپیکای زیر خاکی من همیشه بیان چت کنید(sm51)
(sm70) No where is like 192.168.1.1 (sm120)