ثانیه به ثانیه می خوامتنقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تحت هر شرایطی میخوامت
حمید طالب زاده - ثانیه به ثانیه
نمایش نسخه قابل چاپ
ثانیه به ثانیه می خوامتنقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تحت هر شرایطی میخوامت
حمید طالب زاده - ثانیه به ثانیه
حرارت تنت رو داغی پیرهنت رو بیار به آغوش مننقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز دارم تب تو شیرینی لب تو نشد فراموش من
منصور- میخام باهات برقصم (sm59)
نقل قول:
فردا که شد زندگی رو شکل خودت تجربه کن
این بار تو به جای ما آزادی رو ترجمه کن
مانی رهنما - تجربه کن
زندگی بهتر ازین نمیشه زندگینقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روز دیدار اومده عشق منم از راه اومده
منصور - زندگی
(sm222)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گریه نکن گریه نکن
خاتون هم گریز من
برای این در به در
بی سرزمین گریه نکن
گریه نکن گریه نکن
خاتون هم گریز من
برای این در به در
بی سرزمین گریه نکن
ابی _ گریه نکن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebi2014 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادته اولین لحظه دیدار
قسم خوردیم برای هم بشیم یار
یادته _ارش
ظهر تابستون نشستم قلم و کاغذ به دستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط AMIR HOSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه یار خود نوشتم که به عشق تو مو وصلم
بهنام علمشاهی - خوش میشم
اصل این اهنگو خیلی دوس دارم یکی بهم معرفی کنه بهنام علمشاهی هیچوقت خودش از خودش چیزی نداشته(sm70)
ذره ذرهنقل قول:
ریزه ریزه
چرا با این دل من سر یاری نداری
واسه یک لحظه موندن سرم منت میذاری
شیلا-ذره ذره
ظالم بگو کی مثل من عاشق دل سنگ تو میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگو کی غیر من می مونه با تو تا همیشه
آخه ظالم ای بی وفا بگو کی هستی
بگو چه حقی داشتی که این ج وری دل مارو شکستی
ظالم - فرخ
جز تو کی میتونه عزیز من باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی میتونه تو قلب من جا شه
مگه میشه مثل تو پیدا شه
همه چیزم آی عزیزم
محمد علیزاده - جز تو