سلام دوستان
کسی سایتی مبشناسه که پردازنده دست دو یا نو سوکت 775 داشته باشه؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان
کسی سایتی مبشناسه که پردازنده دست دو یا نو سوکت 775 داشته باشه؟؟
نو پیدا نمیشه !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Persian-star [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام دوستان لطفا یه انتی ویروس خوب معرفی کنید لپ تاپم حسابی به فنا رفته
فایلاش مخفی میشه و همش داره پوشه میسازه
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام.نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhan [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه با آنتی ویروسی، ویروس کشی کردی و نتیجه نداده. کلا بزن هارد رو فرمت کن.
سلام داش خوبی دارم سیستممو ارتقاع میدم سی پی یو چهار هسته اینتل دارم میندازم مادربرد رم پیج فورمولاست گرافیک دو چطوره بنظرت؟ نظرت در مورد مادربرد چیه فقط کارت صدا نداره که اونم گفت اشانتیون بهت میدم کلا دی دی ار تو
سلام.نقل قول:
نوشته اصلی توسط alirahmani136 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی.
چه خوب، قطعا بهتر میشه...
سی پی یو چهار هسته ای و رم 4 گیگ که حداکثرش هست، خیلی تاثیر داره بی شک...
سی پی یو Q9550 خریدی؟
راستش اینو نمیدونم ولی فک کنم پایین تر باشه همین ۳۰۰ هزینه ش شده مادربرد هم ۳۵۰نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به احتمال زیاد، همونه...
آمارشو بهت میدم مدلش چیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه سوال داشتم این کارت صدایی که میخواد بندازه در حد خود کارت صدای اصلی مادربرد میشه گفت کارت صدایی که دارم میدم قیمتش ۶۰ . ۷۰ تومن نظرت چیه؟ منظورم اینه زود خراب نمیشه
بسیار خوب...نقل قول:
نوشته اصلی توسط alirahmani136 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بستگی داره به کارته صدات. با این قیمت، فکر نکنم تعریفی باشه.
مدله دقیق مادبوردت چیه؟