اورجینال یا همینایی که کرک شده هست ؟ آپدیت آفلاین داره دیگه درسته ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Dark Silence [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اورجینال یا همینایی که کرک شده هست ؟ آپدیت آفلاین داره دیگه درسته ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Dark Silence [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا قبلاً که کرکیش بود ولی الان رو نمیدونم من از وقتی اومدم 10 دیگه آنتی ویروس نصب نکردم! کرکشو از سایت ایران ستاپ میگرفتم اون موقع ها حالا الان نمیدونم هنوزم کرک میزاره یا فقط اورجینالنقل قول:
نوشته اصلی توسط hossein71123 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سپاسگزارمنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط hossein71123 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ورژن رایگان هم داره الان سرچ زدم جرو تاپ های 2018 هم هستش !
ممنون خیلی زحمت کشیدی (sm127)نقل قول:
فقط بعد نصب از همون Driver Pack Online استفاده کنم واسه نصب مادربرد چون راه انداز مادربرد رو ندارم ؟
ویندوز رو نصب کردی اولین چیزی که نصب میکنی درایور کارت گرافیکته بعد برو سراغ چیزای دیگه شاید هم همین درایور پک یه چیزی نصب میکنه که تداخل پیدا میکنه با درایور گرافیکتنقل قول:
ویندوز 7 اگه خواستی نصب کنی اینو نصب کن بهترین ورژنشه آپدیت شده هم هستشنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دستت درد نکنه داداشنقل قول:
فقط درایورها رو با همون درایور پک نصب کنم خوبه؟
اوکی نصب کردم ویندوز رو اون درایور قبلی هم که دانلود کرده بودم زدم روش نوشته بود win 8 _ 7 اما بازم ارور داد حالا شاید مخصوص 7 نیست؟نقل قول: