کنسرت معین در امفی تیاتر سال 1372نقل قول:
نوشته اصلی توسط moein1366 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کنسرت معین در امفی تیاتر سال 1372نقل قول:
نوشته اصلی توسط moein1366 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این رو از یوتیوپ دانلود کردم،کیفیتش زیاد خوب نبود.حجمش هم 180مگ بود.حجم اصلی کنسرت نزدیک به 900مگ هست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شو سیزده بدر هم از یوتیوپ دانلود کردم که اونم متاسفانه کیفیت خوبی نداره.ولی ویدئو هایده و مهستی رو در اون روز دارم با کیفیت خوب.اگه شما زحمت کل ویدئو رو با کیفیت خوب بذاشتید خیلی ممنون میشدم.
در ضمن اگه ویدئو مهستی و هایده از اون روز رو خواستی،بگو تا برات بفرستم
اون برنامه کاملشو دارمنقل قول:
اگه با سیزده بدر هستی.منم کاملش رو از یوتیوپ گرفتم با حجم150مگ که متاسفانه کیفیت خوبی نداره.اگه شما بهتر دارید برامون بزار.باتشکرنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از عارف هم بزار لطفاً
نه من نوار ویدیوش رو از یه بابای گرفتمنقل قول:
چشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ghorboon [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویدئو جالبی هست.چند بار دیده بودمشنقل قول:
دوست عزیز بی صبرانه منتظر هستم تا این شو رو برامون بزاریدنقل قول:
خوب از همون جا دانلود کن دیگه