منو بگو فکر میکردم دیشب فقط خودم به فنا رفتم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
منو بگو فکر میکردم دیشب فقط خودم به فنا رفتم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از شبکه اچ دی ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کم کم جمع کنیم بریم برا بازی (sm132)
15 دقیقه تا بازی (sm173)(sm175)
حسین کل پول قمار و دادی گلنار ؟(sm2)
برنالئو نیم ساعت پیش(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میریم که داشته باشیم یه برد بی درد سر (sm118)
شروع شد(sm118) بریم(sm100)
hd پخش نمیکنه(sm120)
(sm25)(sm30)
(sm2)
بازی قشنگی بود (sm132)
نیمه اول یک یک
زغال شانس آورد(sm70)
هر دو تیم از کیون آوردن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gambler [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی بازی خوب بود!
متیو (sm3)
سوارز (sm118)
متیو چه گشاده (sm2)
کارواخال (sm3)
انگار اومده پیک نیک (sm2)
متئو قدم میزذ(sm2)(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوارز پاس گل داد(sm50)(sm118)
مسی اخراج نشه سلوات(sm100)
(sm2)
استارت نیمه دوم
به امید برد آبی اناری ها(sm118)
هییییییس(sm2)(sm19)
(sm137)
(sm2)
سیشدیخ (sm2)
ایمان آوردم یا امیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهترین بازیکن قرن(sm2)اینیستا(sm2)سوارز(sm2)
افتضاح (sm25)
تاتا >>>>> عنریکه (sm2)
خیلی شوته این (sm2)
مسی عالیه (sm2)(sm2)نقل قول:
انسان باش (sm2) سوارز خوب بود (sm98)نقل قول:
رونالدو و مارسلو خریت نمیکردن 6 تایی میشدن(sm2)
بغض گلشونو گرفته(sm2)
زار بزنید شب اول محرمه (sm2)
باور میکنین گل اول رو بارسا زد ، گفتم میبازه(sm172)
سلطان کلین شیت (sm2)
هر جای بازی باشه متوقف میشه برای اهدای جایزه(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبل بازی گفتم نه از مسی میترسم نه از سوارز فقط از نیمار که اونم با کارت زردی که گرفت زهرش گرفته شد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفته بودم حداقل 3 تا رو می خوریم (sm172)مسی لاشی باید اونو گل می کرد رو پاس سوارز (sm172)
چقدربد بودیم (sm102)اصلا راضی نبودم (sm39)باید 7 تا میزدیم (sm25)