(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)(sm176)(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59) دنبالش میرم هر جا که میره
کاورهای آلبوم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) البوم پیغمبر نماز از باران ریلیز شده کجای کاریی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط brzz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا ترک 3 که حال نکردم.
ترک اول فکر میکردم خیلی بهتر باشه
(sm118)
شبیه آلبوم های سبک اصلی خودش (sm74)
به به(sm118)
دیوار (sm74)
دیوارو هل میدم غمام جاشه (sm74)
کاری جز ناله انگار دیگه بلد نیستا(sm132)
نه شبیه قبلنا نیستی
نهههههههههههههههههههههههه ههههههههه(sm118)(sm118)
فعلا تا اهنگ 9 ش رو گوش دادم . داغونه و ضعیف (sm35)
مشکل اصلی البومش هم همون ملودیاش هست که تکراری و به گوش اشناست
این چه اصراری داره همش خودش ملودی میسازه عین بابک جهانبخش
برای همین ایده جدید ندارن هر 3-4 کارشون شبیه هم در میاد
خسته کنندس!
یاد رگ خواب بخیر...
قبلا هم گفتم بعد رگ خواب یگانه خیلی افت کرده و همچنان هم داره ادامه میده
این هفته آۀبوم حمید عسکری هم میاد امیدوارم اون بهتر باشه
حمید عسکری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟ این که تکراری تر از یگانه وجهانبخشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط hamidjalab1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونم کلا بعد آلبوم اولش تعطیل شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط jigsaw [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم امیدوارم بهتر باشه
امیدوار نباش الکینقل قول:
نوشته اصلی توسط hamidjalab1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البوم مهدی یراحی هم فکر کنم همین روزا بیاد . البومش قطعا خوب میشه . هم خودش هم با کسایی که کار میکنه عالیه
از کاورش معلوم بود این یکیم تعطیله (sm59)ولی حالا بیاد ببینیم چجوریهنقل قول:
نوشته اصلی توسط jigsaw [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهدی یراحی صداش نچسبه
تبریک به طرفدارای یگانه البوم خیلی خوبیه
زنده بودم به هوای تو (sm127)
کدهای ایراسل
٣٣١٨٦٥١ نه قطعه دوم محسن یگانه
٣٣١٨٦٥٢ نه قطعه سوم محسن یگانه
٣٣١٨٦٥٠ نه محسن یگانه
٣٣١٨٦٤٩ دیوار محسن یگانه
٣٣١٨٦٤٨ دیوار بیکلام محسن یگانه
کد [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] دنبالش میرم
٣٣١٨٦٤٥ دنبالش می رم محسن یگانه
٣٣١٨٦٤٦ دنبالش می رم قطعه دوم محسن یگانه
کد: ٣٣١٨٦٥٣ نام: درکم کن اثری از: محسن یگانه
دوستان سلام.ببخشید من فقط نظرم رو میگم.شاید خیلی ها بگن هنوز 1 ساعت نشده میای نظر میدی.ولی فکر میکنم این نوع ترانه گفتن که یک نوعی واگویه است هر گونه تامل و تفکر رو از ادم میگیره.واسه همین فکر کنم با یه دور شنیدن هم میشه نظر داد. نمیدونم چه اصراری هستد که ما خودمون بشینیم و یک سری کلمات رو کنار هم بچینیم و با تحریر صدا سعی کنیم ملودی دارش کنیم.این آلبوم نه کلام محوره نه موسیقی محور.همنطور که خود محسن یگانه گفت یه کار دلیه.یعنی یه سری احساست خام رو میاریم رو کاغذ به اسم ترانه تقدیمش میکنیم به هوادارنمون.من واقعا فکر میکنم باید یه تجدید نظر اساسی بشه این کار توسط هواداران یگانه.اتفاقا باید دوستداران یگانه نگران خوانندشون باشن.نقدش کنن. متاسفانه در این مارکت وزارت ارشادی به خودی خود به یک خواننده مخصوصا ترانه سرا که گلوش همیشه به خاطر سانسور فشرده است ظلم میشه.اما اینکه ما خودمون میایم و به این ظلم اضافه میکنیم اینطور خوراک تهیه میکنیم خود زنی اساسی محسوب میشه.
میخندم و دردامو میشمارم ......تلخه ولی شاید دلم وا شه (sm74)(sm127)
عسکری و یگانه که کلا از اول معلوم هست چرتهنقل قول:
اون دیگه سلیقس میگی نچسبه
بزارید یکم گوش بدید آلبوم بعد نظر قطعی بدید (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sazan [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوق العاده بوددد
دیوار چه تنظیم فوق العاده ایی داشت
این آلبوم نه تنها بهتر از رگ خواب بلکه بهتر از نفسهای بی هدفه
خیلی فوق العادست!
باید لااقل یک هفته ریپید کنید تا به رموز احساسیه این آهنگا پی ببرید
یه عده از دوستانم هستن آلبومو دانلود میکنن گوش میکنن لذت میبرن
همین الانشم خو گرفته با آلبومو داره لذت مببره
بعد باز میان تخریب میکنن هنوز یک ساعت نشده دوستان کم لطفی نکنین!با خودتون رو راست باشین لا اقل
والا ما که لذتی نبردیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط brzz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عین حباب با 1بار گوش دادن رغبتی واسه بار دوم نبود
اتفاقا شما باید یکم روراست باشین که هرچی میخونه نگین عالیه
واقعااااااا خیلی جالبه این نظراتو ادم میشنوهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sazan [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقایی که میگی اینا واگویس و یه سری احساسات خام
چطور موقعی که البوم نفس های بی هدف بدون هیچ جنجال و شلوغ بازی اومد که اونم یکار دلی و احساسی بود اونوقت اون خیلی خوب بود اما این البوم میشه واگویه !!!
اتفاقا خیلی هم به دل نشست و هنوزم خیلیا ازش تقلید می کنن
خواهشا با فکر نظر بدین
شما هر خواننده داخل ایرانو بگین بیایم حرف بزنیم
محسن واقعا فوق العادس
این طرف خیلی جو گیره هر کی انتقاد میکنه میاد نقل قول میگیره حرفای عجیب میزنهنقل قول:
حالا هم ببین چی میگه !! میگه بهتر از رگ خواب !!!!!!!!1(sm2)
این البومش از حباب هم بدتره
بعد میگه یه هفته ریپیدد!! کنید
اقای brzz : ریپیت درسته نه ریپید
یگانرو بیشتر قبول دارم،نمیدونم چرا اینجوری شده.کلا صداش مثل قبل نیست.همش ناله و تحریرای الکی میدهنقل قول:
عسکری بدرد همون برنامه شام ایرانی میخوره،ولی این آلبومش فکر کنم خوب بشه
من خودم تعریف الکی نمیکنم.الکیم از کسی ایراد نمیگیرم.خداییش باید واقع بین بودنقل قول:
این طرفداری کورکورانس
به خواننده های یکدیگر بی احترامی نکنید
از لحن نظر دادن و حضورتون تو این صفحه کاملا مشخصه چقد سوپرایز کرده شماهارو این آلبوم،چه اشکالی داره وقتی یه کاری عالیو بی نقصهنقل قول:
تمجید کنیم نه تخریب!
کارشناسایه جالب موزیکی داره مملکته مام نیم ساعته آلبوم اومده تخریب میکنن اونم بی دلیل!
ما از اووون اول محسن یگانرو بخاطره دلی خوندنو احساسی خوندشش دوست داشیم!محسن تا بوده همین بوده!پر طرفدارین ترین خواننده ایرانه!این پرطرفدارترین به مزاق خیلیا خوش نمیاد متاسفانه!
باش(sm59)نقل قول:
وای خدا این خیلی بامزس brzz
پرطرفدارترین (sm2)
تو داخل ایرانشم جز 3 نفر اول نیست بعد میگه پرطرفدارترین
این طرفدار داشت که البوماش دو زار میفروخت نمیومد بگه البومم بخرید تو رو خدا یا مصاحبه بر علیه این و اون نمیکرد تیتر شه البومش بیشتر فروش بره
4-5 تا طرفدار دختر اونم بین 14-18 سال که بچه هستن داره اونا هم بزرگ شن عقلشون بیشتر شه خودشون از طرفداریش کنار میکشن
هر خواننده سبک و طرفدار خودشو داره
از مقایسه خواننده ها با همدیگه و البومای قبلیشون هیچی بدست نمیاد
محسن طرفدارای خودشو داره که اونم خیلی زیادن
بخاطر احساسی خوندنشه و اینکه خودش رو پای خودشه
بی احترامی کجا بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داریم نظرمونو میگیم (sm81)
والا همینو بگو انگار خود یگانس یا پولی گرفته حمایت کنه ازشنقل قول:
من خودم به جز استاد معین رو هیچ خواننده دیگه تعصب ندارم حتی معین هم کار ضعیف بده میگم