بابا الی الکی حساس شدی (sm77) گفتم ببینم الان چطور شده مال منم اینجوریه میخوای تا عکسم برات بفرستم
بعدشم میتونی تو خود فایرفاکس اندازه شو تغییر بدی
نمایش نسخه قابل چاپ
بابا الی الکی حساس شدی (sm77) گفتم ببینم الان چطور شده مال منم اینجوریه میخوای تا عکسم برات بفرستم
بعدشم میتونی تو خود فایرفاکس اندازه شو تغییر بدی
دکتی علی هاشمی
متخصص چشم و عنبیه
22235789
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الیاس تا بیل گیتس رو نکشه ول کن نیس (sm2)
تک تک سایتا بشینم ست کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عادت کردی به اون اندازه فونت حالا هر جوری که بوده یکمی تحمل کن به اینم عادت میکنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزارش به عنوان یه پیشرفت تو وین 10 (sm2)
این ویندوز تا سرویس پک یک براش نیاد ویندوز نمیشه
(sm2)یعنی شما تو اینهمه مدت داشتین اینجوری وب گردی میکردین تو فروم پست میدادین بابا شکنجس
(sm2)
والا ما همچین مشکلی نداریم
من با همین فونت از 10 متری هم میخونم چی نوشتی نرمال همینه دیگه تو عادت نکردی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی حالا جدی تو گوگل کروم کیفیت متن ها یکمی میاد پایین ولی فایرفاکس شفاف تر و بهتره! اما سرعتش نسبت به کروم خیلی کم کمتره من ولی بار من خودم فایرفاکس رو ترجیح میدم (sm120)
(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه به این خاطر با کروم گرفتم چون زومش دم دس بود نمیخواستم برای تغییرات هی خارج شم لاگین کنم و الا با فایر کار میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر این فونت من بزرگ بود پس چرا تو 8.1 همینقدری بود چشات کور میشه بخوای با اون فونت نیگا کنی
اینو ولش نتونستین موشکل عکسو حل کنین (sm120)
ماله من قشنگتره (sm120)
مشکل عکس از برنامه های ویرایش عکس استفاده کن مثل ACDSee (sm120)نقل قول:
خدا کنه حالش خوب بشه (sm50)
الی موقع نصب ویندوز مشکل فنی نداشتی؟
تنها چیزی که بش مشکوکم موقع نصب دوبار کادر سریال اومد خب نداشتم دیگه زیرش نوشته بود do this later یه همچی چیزینقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تصمیم گرفتم رو همون کالی بمونم بهترین سیستم عامله والا شاید رو پی سی هم زدمش عباس اومد این ده نسخه فاینالش اول خودت نصب کن مشکل نداش بگو حوصله نداره هی نصب کنم(sm2)
نه منظورم اینه پاک کن یه دوش بگیر بعد نصب کننقل قول:
(sm70)یعنی چینقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از این واضحتر بگم ؟(sm59)نقل قول:
(sm120)اینجا یه چیزایی نوشته
بیایید همینو نصب کنید بخدا از ویندوز بهتره [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موشکولی نداره الانم الی زیادی حساسیت نشون میده (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من میخوام با این رزرو خوده ویندوز به 10 آپدیت کنم (sm120)
عباس تروخدا اینو ببی جون میده فقط توش گیم بریزی عرررررررررررررر
عالیه ولی تجربه ثابت کرده هیچی PC نمیشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا درس شد شما اینهمه سال خودتونو زجر دادین (sm2)ولی موشکل به من بخوره من حلش میکنم اینهههههههههههه
هی بهتون میگم این استاندارد نیس گوش نمیکنین
اتفاقن من برعکسم ب لپ تابم زیاد میرسم تا پی سی تا الانم لپ تاب اخ نگوفته فقط این پی سی ویندوزش ریدتم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)با تشکر از اقای [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب چکار کردی بلاخره ؟ هر چند الان بگی ما هم انجام بدیم واسمون عجیب میشه فونت ها ولی حالا بگو تو (sm120)نقل قول:
از لحاظ سخت افزاری سیستمی رو که روی لپ تاپ پیدا میکنن همون سیستم رو مثلاً روی پی سی نصب کنی نتیجه و قدرت بهتری میده نسبت به لپ تاپ عیناً دیدم اینو که میگم!نقل قول:
ولی خب هر دو مزایای خودشون رو دارند (sm120)
نه اخه خیلی تابلو کوچیک بود شما خودتونو به یه چیز مشکل داری عادت دادیننقل قول:
رو کادر قرمز رنگ کلیک کردین این کادره میاد میذاری رو 125 یعنی همون تنظیمی که درس نشون میداد منتهی دیگه وضوح تصویرت رو همون 100 میمونه
شکر خدا مشکل الی هم حل شد صلوات (sm2)