مورد نداره میخریمش(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مورد نداره میخریمش(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رئال مادرید پیشنهاد امضای قرارداد دوساله به ارزش 10 میلیون پوند را به اشلی کول ارائه داده است
این پیر و پرتالا رو میخواد چیکار (sm14)
الان یانزاری به درد رئال نمیخوره بزار خوب بازی کنه تجربه کسب کنه شاید خدای نکرده مصدوم شد وقتی خوب اماده شد و تبدیل شد به یه ستاره انوقت شما تشریف بیارین و با پیشنهاد 100 ملیونی ببرینش (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوری - لیست نهایی کی روش اعلام شد، آزمون و خلعتبری خط خوردند!
اسامی بازیکنان دعوت برای حضور در رقابتهای جام جهانی 2014 برزیل توسط کارلوس کی روش اعلام شد.به گزارش سایت رسمی فدراسیون؛ کارلوس کی روش-سرمربی تیم ملی فوتبال اسامی 24 بازیکن تیم ملی اعزامی به رقابتهای جام جهانی 2014 برزیل را در حالی اعلام کرد که فردا بعدازظهر و پس از دریافت آخرین وضعیت پزشکی هاشم بیگ زاده، بازیکن بیست و سوم از بین بیگ زاده و خانزاده اعلام خواهد شد اما در عین حال و در صورت انتخاب هاشم بیگ زاده نیز محمدرضا خانزاده به برزیل سفر می کند.
اسامی بازیکنان به شرح زیر است:
دروازبانان:
رحمان احمدی-علیرضا حقیقی-دانیل داوری.
مدافعان:
مهرداد بیت آشور-هاشم بیگ زاده- پژمان منتظری-سیدجلال حسینی-امیر حسین صادقی-احمد آل نعمه-مهرداد پولادی-حسین ماهینی، محمدرضا خانزاده.
هافبک ها:
آندارنیک تیموریان-جواد نکونام-قاسم حدادی فر-رضا حقیقی-بختیار رحمانی-احسان حاج صفی.
مهاجمان:
خسرو حیدری- اشکان دژاگه-مسعود شجاعی-رضا قوچان نژاد-علیرضا جهانبخش-کریم انصاری فرد-
گفتنی است؛ بازیکنان می بایست ضمن به همراه داشتن لوازم شخصی خود از جمله کفش های مربوط به بازی در شرایط بارانی و عادی، راس ساعت 15:30 دقیقه روز دوشنبه 12 خرداد ماه در محل هتل آزادی خود را به کادر فنی معرفی کنند.
لازم به ذکر است، لیست 23 نفر نهایی روز سوم ژوئن(13 خرداد ماه) بر اساس درخواست فیفا اعلام خواهد شد.
گفتنی است؛ بازیکنان می بایست ضمن به همراه داشتن لوازم شخصی خود از جمله کفش های مربوط به بازی در شرایط بارانی و عادی، راس ساعت 15:30 دقیقه روز دوشنبه 12 خرداد ماه در محل هتل آزادی خود را به کادر فنی معرفی کنند.(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)
اشتباه کرد خلعتو خط زد.با اینکه استقلالیم ولی با سبکی که میخواد ایران بازی کنه سرعتی لازم داشت هم صادقیانو خط زد هم خلعتو(sm25)
مهاجمان:
خسرو حیدری- اشکان دژاگه-مسعود شجاعی-رضا قوچان نژاد-علیرضا جهانبخش-کریم انصاری فرد-
از کی تا حالا خسرو شده مهاجم (sm70)
یعنی موندم این شجاعی تو زمین بازی چه غلطی میکنه تازه فیکس هم بازی میکنه (sm77)(sm77) پیام صادقیان بدبخت بهترین بازی رو کرده تو لیگ حتی دعوت نمیکنه بعد این دلقک فیکس تیم ملیه (sm3)
من کیروش رو دو زار هم قبول ندارم.فقط برا همون دستیاری خوبه(sm98)نقل قول:
این ازمون چیکار میکنه بنده خدا خودشو گایید تو فیس (sm2)
نکونام و شجاعی رو باید خط میزد (sm3) 2 تا بازیکن جوون رو ببر شاید درخشیدن رفتن یه تیم خوب ما که میخوایم حذف بشیم اینم از کیروش (sm3)
چقدر این صدا و سیما اطلاعاتش ضعیفه
کاکا اصلا دعوت نشده میگه امید برزیل تو خط هافک کاکاست (sm25)
بهترین مدافع برزیل تیاگو سیلواست اصلا اسمی ازش نمیبره
ریده بنقل قول:
کیروش بخاطر اسم بزرگش همه پشتش موندن از رسانه ها گرفته تا فدارسیون
مثل مربیش فرگی هم خدای شانس بود
حالا کارش خوب که تیمو به هر شکلی که بود برد جام جهانی ولی این دیگه چه لیستیه (sm3)
حالا گیرم ما از دور اول هم رفتیم بالا بعدش حذف میشیم که ولی اگه 2 تا جوون رو برده بود تیم واسه 7.8 سال دیگه میتونست حرفی واسه گفتن داشته باشه
پیام صادقیان - اون بازیکن سپاهان اسمش یادم رفته حتی همین ازمون پتانسیل رفتن به تیم های خوب اروپایی رو داشتن پفیوز اصلا تو لیست هم نزاشتشون (sm3)
همه رو خط بزنه نکونام رو خط نمیزنه(sm14)نقل قول:
اطلاعاتشونو از خیابانی و علیفر میگیرن(sm14)
شریفی-امید ابراهیمی-....نقل قول:
کلا هر جا بوده ریده چه تو رئال چه پرتغال چه تیم ملی
جام جهانی هم با شانس رفتیم(sm14)
شجاعی:احتمال دارد در گروهمان اول شویم(sm70)
شنیدین مامورای دوپینگ اومدن لاوتزی فلنگو بسته؟(sm70)
خلعتبری رو چرا خط زد(sm77)
باورم نمیشه(sm77)
شاهزاده ویلیامز تو اردو انگلیس (sm70) ویلشر چقدر ریلکسه (sm2)
جام جهانی قبلی دایی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این جام جهانی نکونام (sm3) باند بازی تو تیم ملی هم دست وردار این ملت نیست (sm3)
مثل اینکه مزدک هم میخواد بره برزیل (sm25)
یعنی این شجاعی رو بدن به من یه دل سیر میزنمش تو ایران به انداره هیچ کس مث این حرص نخوردم (sm1)نقل قول:
عمرا قبول نمیکنم، چلسی بگیره... قرار نیست همه ستاره ها پیش ما جمع شن که... اگه اینجوری بخوای فکر کنی، هازارد، ماتا، ویلشر، سیلوا، آگوئرو، رویس، لاملا و امثالهم هم باید بگیریم تا دست بقیه تیما نیفتن... این که نمیشه استدلال... حرفم همون قبلیه تو هم هر نظری میخوای داشته باش (sm44)نقل قول:
گذاشتن بنز به عنوان ذخیره سوارز اشتباهه، چون داستان پارسالمون تکرار میشه، با فروش قرضی موراتا موافقم ولی خسه به هیچ وجه (sm102)... خسه باید پیش خودمون رشد کنه، درسته سبک بازیش شبیه رونالدوئه ولی هیچ اشکالی نداره... قرار نیست کنار رونالدو بازی کنه، قراره به جای رونالدو یا بیل که از قضا کم هم مصدوم نمیشن، یا به صورت جانشین بیاد بازی کنه... نظر من یا سوارز یا بنز یا اگه هیچکدوم نشد فالکائو، کنارشون یکی مثل لوکاکو، یا مارتینز یا یکی از پدیده های جام جهانی...
کریس از روز اولی که اومد سبک بازیش همینجوری بود، معمولا عادت به پاس دادن نداره، اونم گفتم فقط کریس اینجوری نیست، همه فوق ستاره های خط فوروارد همینن از جمله همین سوارز... ولی در مورد بیل خیلی بی انصافیه اینجوری گفتن! بیل درسته تو فینال دو بار میتونست پاس بده و نداد ولی توی لیگ اینجوری نبود، در طول فصل بیشتر مواقعی که بازیکن رو دستش بوده پاس داده، حتی بعضی وقتها دو به یک ها رو هم پاس میداد... کلا نباید با یه بازی قضاوت کرد... اگه اینجوری باشه پارسال هم اوزیل یه دو به تک جلو دورتمند پاس نداد، زد بیرون!
نیمار هم به نظر من دیگه از اون ور بوم افتاده... دروازه خالی هم میخواد پاس بده اونم موقعی که 5 تا دفاع بازیکنای تیمشو یارگیری کردن!! به نظرم اونم فقط میخواد خودشو برای مسی لوس کنه (sm2)
کیروش هم ریده با این لیست دادنش (sm3)
اون از صادقیان که اول خط زد، اینم از خلعتبری و آزمون
در اینکه تو جام جهانی آبروریزی می کنیم شک ندارم ولی حداقل اگه 4 تا جوون میرفتن، شاید دوره های بعدی میتونستیم حرفی برای گفتن داشته باشیم
مزدک که دیگه ساکشم پیچیده ویژه برنامه هم از دست اون ذکایی **** در اومد افتاد دست عادل(sm10)نقل قول:
یه بازی خوب هم ازش به خاطر ندارم تو تیم ملی(sm14)نقل قول:
حسین اون لینکی که از کلیپ شادی هوادارا گذاشتی مشکل داره... یکی دیگه بنداز بیاد
من گی گفتم همه ستاره ها مال ما باشن؟(sm14)گفتم حالا که هافبک دفاعی لازم داریم که تو غلط میکنی میگی نداریم یه ستاره بگیریم(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فالکائو و لوکاکو رو نیمکت؟(sm70)حداقل بوگو گریزمان مثلا.بازیکن با 10 دقه ربع ساعت رشد نمیکنه(sm25)
درباره اوزیل درس صحبت کن....(sm102)
نیمار هم بازیکن خوبیه اگر مثل برزیلیا نرینه به الک(sm98)
وحید این سرودی که بازیکنا خوندن خیلی خوبه(sm81)
خبر های رسمی : لمپارد از چلسی جدا شد ! پیتر چک در لیست فروش !
مور چیکار میکنه با اسطوره ها اون از کاسیاس اینم از این (sm70)
ماتا کاکا و...
امین بیا پاسخ گو باش (sm70)
وحید اینو دیدی؟
(sm2)
میخواد کورتوا رو بیاره به نظرم کار درستی میکنه (sm70)نقل قول:
ماتا رو اشتباه کرد شنیدم میخواد اسکارو با لاوتزی عوض کنه(sm77)
پی اس جی هم پیشنهاد 70 تایی به آزارد داده(sm54)
اقا وحید ارادت داریم زیاد (sm66)
روزگاری که همه چی سیاسی شده میگk این جریان سید نوشتن بجای موسوی هم مثل اینکه سیاسی بوده (sm55)
بنزما: رئال مادرید خانه ی من است/ مورینیو راجع به همه چیز نظر میدهد !
مهاجم رئال مادرید با وجود پیشنهاداتی که از لیگ برتر دارد، میگوید که رئال خانه ی اوست و از زندگی در اسپانیا خوشحال است.
کریم بنزما، مهاجم رئال مادرید عنوان کرد که رئال "خانه" ی اوست و احساس خوبی در این تیم دارد.
ماهجم فرانسوی 5 فصل را در رئال سپری کرده و در 235 بازی برای این تیم، 111 گل به ثمر رسانده است. با این حال آینده ی او در مادرید مشخص نیست و آرسنال برای او پیشنهادی 30 میلیون پوندی ارائه داده است.
بنزما، معتقد است که از زندگی در اسپانیا خوشحال است و قصدی برای ترک قهرمان اروپا ندارد.
او در مصاحبه با L’Equipe گفت: " مادرید خانه ی من است. احساس خوبی در آنجا دارم.
بازی کرد در رئال مادرید احساس بسیار خوبی به من میدهد و افتخار میکنم که در بهترین باشگاه جهان بازی میکنم زیرا در این 5 سال لحظات سختی برای من سپری شد ولی حالا همه چیز خوب است."
بنزما همچنین میگوید که در زمان حضور مورینیو، دوران سختی را سپری کرد. مورینیو در غیبت هیگواین، توانایی های فنی او را زیر سوال برد.
مورینیو گفته بود: "اگر نمیتوانید با یک سگ به شکار بروید، حالا باید با یک گربه به شکار بروید."
ولی بنزما با این انتقادات قوی تر شد.
او گفت: "وقتی صحبتهایش را شنیدم، گفتم "این دیگر چیست؟ بنابراین سعی کردم خلاف آن را ثابت کنم. مورینیو از آن دسته آدمهایی است که راجع به همه چیز نظر میدهد. او واقعا به این کار وارد است.
روز بعد در تمرینات من چیزی نگفتم. تنها یک راه داشتم، بگذارم همه چیز پیش برود. من را بازی نده اگر فکر میکنی گربه هستم. از انتقادات ناراحت بودم ولی فهمیدم که وقتی ناراحت هستم، به خودم بیشتر فشار میآورم. من فوتبالیست هستم و انتقادات را قبول دارم."
چرا سید سیاسیه؟
فهوای کلامت همین بود (sm2)نقل قول:
من کی گفتم فالکائو و لوکاکو رو نیمکت؟ من گفتم از بین سوارز و بنز و فالکائو یکی مهاجم اصلی، از بین لوکاکو و مارتینز و ... (گریزمان هم موافقم شدیدا) یکی رو نیمکت...
اوزیل عشق خودمه، داشتی چرت می گفتی، گفتم از کسی مثال بیارم که دهنت بسته بشه (sm70)
نیمار هیچی نیس ... و من الله التوفیق
ها دیدم دلقک بازی هاشو (sm59)نقل قول:
کلا معلوم نیست چلسی میخواد چیکار کنهنقل قول:
هرچی ستاره جوون بوده رو خریده بهشون بازی هم نمیده
لوکاکو رو دارن بعد میخوان با 30 تا کاستا رو بخرن
سبک بازیشون هم مثل همه معلومه به کاستا بازی میرسه و لوکاکو باید تیم ترک کنه
مثل استوریچ که الان دارن حسرتشو میخورن
فروش لمپارد عجیبه سنش رفته بالا ولی هنوز کیفیت بازی تو لیگ برتر رو داره
ک خل قبلا نوشته بود موسوی پشت پیراهنشنقل قول:
اینا هم به موسوی حساسن مثل اینکه
البته بعید میدونم به این چیزا دیگه گیر بدن (sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
عزیزی (sm42)نقل قول:
خدا میدونه حالا چه چیزایی بهش ببندن (sm25)
کلا دارم بهش شک میکنم.ماتا رو داد رفت .الان که شنیدم من یو هم نمیخوادش(sm77)نقل قول:
اگر اسکار و آزارد رو بفروشه دیگه کلا قطع امید میکنم(sm54)