چندتا ترک خوب داشت آلبوم(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
چندتا ترک خوب داشت آلبوم(sm50)
ترک 5 خیلی قشنگه(sm127)
خواب بودم الان بیدار شدم (sm120) امیرم تهدیدم کرد (sm27)
قسمته سرعت پایینه دانلود نشه شاید خراب کرده
فعلا ترک طوفانی3 آقاعبدلمالکی رو گوش میکنیم
به به مگه میشه یه ترک اینقدر خوب و کامل باشه
فراموشی(sm127)
اینم اگه تا حالا گوش نکردی بکن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.E.H.Я.@.N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) هم 360 هم PS3 اما Xbox رو فقط میخوام بفروشم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینطوری شاید یکم به خاطر پولش....
نمیدونی قیمتش حدودا چقدره؟ 360elite 120gb (sm120)
مگه این اهنگ ستاره از البوم کما 2 نیست ؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه اون باشه شنیدم(sm59)
تو الان باید در حاله گوش کردن نـــــــــــــــه باشی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)
بلی(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.E.H.Я.@.N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد از شنیدن البوم (sm51)
اصلا فکر نمیکردم البومش اینقدر خوب باشه به خصوص بعد کاور اول البومش که دیدم گفتم از همین کاور البومش میشه فهمید مزخرفه (sm30)
گفتم باز 4 تا تراک ریتمیک میذاره تو البومشو و همون تکرار مکررات ولی این البومش خوب در اومده البته این دلیل نمیشه البومشو بخرم پول ندارم (sm70)
تا ترک 8 گوش دادم قشنگ بودن
انصافا از البوم قبلیش بهتره
اهنگسازی و تنظیمو ترکیب سازها به دل می شینه
از البوم فلانی خاص که خیلی بهتره(sm118)
خوبه این حرفارو میزنیم و بازم اقای انالیزور میخواد البومو دان کنه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزم شما باید بری همون ترکای تین ایجریتو گوش بدی(sm70)
خداوکیلی همه شعراش نوجوونونست.شاعراش فکر کنم همش ولن تو فیس.مخاطب خاص،یهویی،تیکه کلام...........فقط یه ترکه به اسم (الکی مثلا) کم داره(sm2)
(sm2) اهای مخاطب خاص
کیون ممر تو رو خواست (sm2)
اهنگ کبریت بسی خوبه
اوج و فرودش خیلی به موقعس
فراموشی کاره قربانپوره همون اهنگسار رابطه شادمهر
(sm2)داداش من دیگه همینه تو انتظارتو نبر بالا واسه تو ماشین خوبه ریتمیک باشه وگرنه بدرد تو تنهایی گوش دادن که نمیخوره (sm25)نقل قول:
تازه ترک یک پلی شد (sm120)
خوب زده(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهنگ کبریتم کار خوب و قشنگیه
بالا و پایین قشنگی داره
نحوه خوندنشم اهنگو بهتر کرده(sm50)
همون ریتمیکاشم اگه بیشتره 2-3 بار تونستی تو ماشین گوش بدی بیا من جایزه بهت بدم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منکه کلا هیچی ازش رو اس دی نمیریزم.
چشام تار میبینه(sm2)
(sm50)چقدر دوست دارم برای یک شب
فراموشی بگیرم برم تو خواب
چشامو ببندم به رو غصه هام
دیگه پا نشم از این تخت خواب
اون اولا که میخواست مثه شادمهر بخونه داشت کارو خراب میکرد ولی از وقتی که مسیره خودشو رفت و مدله خودش خوند خیلی خوب شد.من کلا از زنگه صداش خوشم میاد.سبک خوندنه خودشم داره.نقل قول:
(sm59)نقل قول:
حالا دیگه صحبتای منو تحریف میکنی؟(sm2)نقل قول:
(sm77)عزیزم چرا فوش میدی؟حد اقل واسه طرفداراش احترام قائل شو زشته(sm25)نقل قول:
داری فکرمو تا جنون میکشی...که مجبور شدم دور بشم از همه
که هر عابری حالمو دید گفت...چقدر غم تو چشمای این ادمه
مسعود جهانی (sm50)(sm132)
به قول فامیل دور من دیگه حرفی ندارم(sm209)نقل قول:
(sm120)نقل قول:
عشق تو رو خیلی خوب زدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه چرا تو شعراشون همیشه خایه مالی معشوق رو می کنند(sm98)
البوم رفت واس پلی برای بار دوم(sm128)
در کل البوم خوب و یکدستیه
اهنگای خوب زیادی داره
نحوه خوندن اهنگا و تنظیمشون به دل می شینه و اعصاب خرد کن نیس
عین اون فلانی خاص نیست که هی فضا عوض بشه قروقاطی باشه بشه یه البوم هفته بیجار(sm59)
البوم هم خوب شروع شده هم خوب تمومش کرده
کوشان اهنگ اولو ترکوووووووونده
اهنگ فراموشی و میترسیدم و عشق سابق و عشق تو (sm127)(sm127)(sm127)
ماه من باحاله
اهنگ از عشق خیلی متنوعه و چیز جدیدیه که من خیلی خوشم اومد
در کل حالمونو بهتر کرد
دیروز که ر ی د م ا ن بود (sm178)
از خوشبختی بهتره (sm127)(sm155)
ترک یک بد نبود (sm120)
تنظیم 1 اولش شائولینه (sm2) باحاله (sm19)
تو البومای این چند وقت :
حمید عسکری > عبدالمالکی > دوگانه
حمید عسکری به مراتب البومش بهتر از اون دو تاس . دو گانه هم مزخرف ترین البوم بود بین این 3 تا
البته البوم پالت چون سبکش فرق داره قاطی این 3 تا نکردم مگر نه البوم پالت عالی بود
آلبوم بسیار خوبیه هرکس دوستش نداره نیاد اینجا نظر بده واسه کوبیدن. عالییییییییییی بود این آلبوم.(sm127)
(sm2)دهنتنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimany [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هااایه (sm30)