عاغا یه سوال
الان بازی که من رو ویندوز 7 نصبیذم و لگ داره تو ویندوز 10 روونتر اجرا میشه؟
مرسی
نمایش نسخه قابل چاپ
عاغا یه سوال
الان بازی که من رو ویندوز 7 نصبیذم و لگ داره تو ویندوز 10 روونتر اجرا میشه؟
مرسی
یه کم بهتر میشه ولی دیگه اونجوری نمیشه که بازی الان برات لگ داره تو 10 یه دفعه 60 فریم بگیری (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط bking [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب باید نت فریم رو پاک کنی و دوباره بنصبینقل قول:
نوشته اصلی توسط Darth Vader [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
8.1 ؟
حالا چه گیری دادی به 3.5 (sm120) بالاتر نصب کن (sm120)
اوهوم... به مــــــا رفته شدیم... بریم بازجوییم روزگار وصل خویش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه ولی فکر نکنم بشه(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه اصلا 3.5 نصب نیست ویندوز 10 نصب کردم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه لازم نبود که تخمم حسابش نمیکردم برای یه برنامه لازمه ریدم به ماکروسافت خو کرم داری اینو نمیذاری توی ویندوز اه(sm120)
نشه ویستا (sm120) (sm120) ولی امیددارم که چند تا آپدیت بزنه بهش سره حالش بیاره (sm120)(sm120) ولی این ویندوزی که من میبینم درست بشه تا ده سال دیگه سیستم عامل از شرکت دیگه رو دستش نمیاد حالا هرچی اپل بیاد گرافیک اتاری رو کنه (sm120)
Net 3.5 کلاً تو ویندوز 8 به بعد نصبش الزامی هستش و تو فایل iso ویندوز های 8، 8.1، 10 هستش که باید با نرم افزارهایی مثل همینی که پست اول گذاشتم نصبش کنی یا آنلاین نصب کنی با خوده ویندوزنقل قول:
نوشته اصلی توسط Darth Vader [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عباس خواستم آنلاین نصبش کنم ولی چون رجیستری زدم نشد راهی نداره دوباره آپدیتش رو فعال کنم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دی وی دی ویندوز یا فلش بوتیبل و قرار میدید ... cmd رو به صورت ادمین run می کنید .... درایو سی دی یا فلش دو نقطه تایپ و اینتر کد زیرو تایپ و اینترو میزنیم 100 درصد شد net framework 3.5 نصب میشه: dism /online /add-package /packagepath:\sources\sxs\microsoft-windows-netfx3-ondemand-package.cabنقل قول:
دمت فوق المذاب داداش(sm127) اوکی شد(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با اجازه ات توی سافت 98 کپی میکنم برای بقیه دوستانی که مشکل دارن.(sm127)
چرا دوباره از بین اون فایل های رجیستری فایل Enable Automatic Updates رو بزن!نقل قول:
اتفاقا من از اونجا دیدم این مطلبو حالا داداش من یه مشکل دارم ادیتور یه سری از انجمنا از جمله باران واسم کار نمیکنه نمیدونی علت چیه؟نقل قول:
نمیدونم والا تا حالا به این مشکل بر نخوردم(sm55)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان، عزیزان، برای گرافیک ATI Radeon HD 4600 درایوری واسه ویندوز ده هست؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میتونی با قند شکن آپدیت هم بکنی
روی خود سایت برای این مدل درایوری واسه ویندوز 10 نذاشته، الان جریان چه جوریه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بفرما من خودم تازه همینو نصب کردم 4600 ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک گیگ آپدیت security??? جنگه مگه؟ غیرفعالش کردم
دمت گرم، فقط یه سوال، این مال کدوم محصول لنووِ؟ آدرس صفحه ش رو میدی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرقی نداره 4600 میخواستی جواب میده ..نقل قول:
محصولش که مال لپ تا\م بود زدم ..
y5070
چندتا دیگه برام آپدیت کرد الان Base System 64 ..
ترافیک نموند برامون ..
چاره ای نیس آپدیت بیسه دیگه ..
دمت گرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیر رسیدم استاد توضیح دادن (sm120)نقل قول:
از صبح تا الان صحرا بودم آب میگرفتم (sm54) کیونم پاره شد، الانم همچین خوابم میاد ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چجوری میشه آی دی ام رو با اج مچ کرد ؟
عباس سلام من وقتی وین 10 نصب کردم بعضی از برنامه های ویندوز مثل ماشین حساب و وضعیت آب و هوا و ... به زبان فارسی بودن یعنی انگار فارسی ساز نصب کرده باشی الان نمیدونم چرا انگلیسی شدن همشون نمیشه دوباره فارسیشون کرد؟
سلام، ریجن سیستم رو بزار رو پرشین از تو settingنقل قول:
آخرین ورژن idm رو نصب کن درست میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pangabi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از سیاست های شرکتها اینه که واسه مدلهای قدیمیشون درایور ارائه ندن تا محصول جدیدشون به فروش بره. مثلا خود من لپ تاپم dell inspiron n5010 هست تو سایت دل میرم مدلو سرچ میکنم میزنه این مدل لپ تاپ برای ویندوز 8 مناسب نیست!!! و در نتیجه درایوری نزاشته واسه دانلود! ولی از درایورایی که خود شرکتهای سازنده قطعات ارائه میدن مشکل حل میشه.نقل قول:
والا همشون یا روی پرشین هستن یا ایران توی تنظیمات زبان و خیلی جای دیگه گشتم چیزی نبود الان مال تو فارسیه؟نقل قول:
نه من رو انگلیسی میزارم همیشه گوشیم هم همیشه انگلیسیه (sm120)نقل قول:
(sm120) من خودم درایور لپتاپم واسه ویندوز تن همون روز انتشار همش جدید و بروز اومدن بیرون که دیگه بریم حالشو ببریم ولی هنوز سون زدم(sm120)
باسلام لطفا اگه میشه بگید چور صفحه استارت را سه تایی کنم در ضمن من از لب تاپ استفاده نمکنک و کامپیوترم رو میزی است
اولا یعنی چینقل قول:
نوشته اصلی توسط rasa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوما شما بگو تقویم شمسیو از کجا اوردی (sm120)
اگر دزمان نصب ویندوز از سه گزینه اولی رو انگلیسیه دومی بزار رو persian و سومی بذار رو us
در ضمن عکس صفحه استارت سه تایی را برات می فرستم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونجا که علامت زدم رو بکن Persian
ادرس جایی که باید تقویم شمسی اینطوری باشه
(sm120)خب راه حل دیگه ای نداره ما که الان توشیم چیکا کنیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط rasa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلیک راست کن برو این قسمت که اسمش بالای کادره بعد برو تنظیمات استارت
(sm120)ها دمت شمسی شد
تو بیلد های آزمایشی بالای استارت یه فلش داشت که میزدی فول اسکرین میشد و مثل ویندوز 8 میشد ولی تو نسخه نهایی نیست!نقل قول:
اما میتونی استارت رو دستی از کنار و بالاش بکشی Resize کنیش و کاشی ها رو 3 تایی کنی!