باوو تا 8 هم رفته بود(sm132) حتما عکسشو نداره
نمایش نسخه قابل چاپ
باوو تا 8 هم رفته بود(sm132) حتما عکسشو نداره
الان یه چندتا صفر هم جلوشه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باریکلا!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هرچی فکر میکنم یادم نمیاد اینجا رو از کجا پیدا کردم(sm27)
پ احتمالا خود سارا بوده(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به من یه جواب داد که کلا نشون از مشکلات عصبی داشت (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Global Rank[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]9,557,700 9,200,050
چینقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسر عمومم کنکور قبول نشد(sm98)7000(sm98)از بس مامانش دعواش کرده بود پناه آورده بود به من(sm120)
اون زمان بهترین دوران باران بود قبل از انفجار دوم ... کلا اون انفجار همه چی رو به فنا داد .... هم اخلاق مورتوض رو هم سایت و کلا همه چیز ....نقل قول:
دوران به گا رفتن بعد از اون انفجار بود (sm132)
چه زمان میمون و مبارکی(sm27)نقل قول:
دهنت سرویس (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون اوایل که سارا اومده بود بچه ها فکر میکردن خود مرتضی اومده یوزر ساخته بره جاسوسی (sm2)
یادم نیست ولی کلا مشکل داشت با من (sm2) همون موقعی اومد که با سارا حرفم شده بودنقل قول:
تو رو چی فرض کردن؟(sm2)نقل قول:
ایهیم (sm25)نقل قول:
مظلوم بود که باو...نقل قول:
خیلی دوس داشتم یه بار یه همچین شخصیت ملیحی میداشتم میدیدم چه حسی داره(sm120)
خوو اون موقع سایت موسیقی هم خیلی کم بود ... باران هم که هر آهنگی میومد اول اینجا بود (sm132)نقل قول:
حالا من ازش پرسیدم چند شدی که کنفش کنم بخندم وقتی دیدم پناه آورد مونده بودم چی بگم(sm120)نقل قول:
یادته رفته بودید اخراجی ها؟(sm59)نقل قول:
خوش به حالت پسر عمو داری (sm59)بنده خدا رو شکر همچین نعمتی رو از دست دادم (sm2)نقل قول:
نمونش(sm2)نقل قول:
ها...آخرین نفری هم که اونجا مونده بود و با قدرت ادامه میداد من بودم...میرفتم واسه در و دیوار پست میدادم شماها که اون اول ادعاتون ما رو ترکونده بود فقظ منتظر یه فرصت بودین برگردین اونجا(sm3)نقل قول:
یه مشت سست عنصرین همتون(sm3)فقط حرف میزنین (sm132)
الدنگ من اصلا اونجا نیومده بودم (sm70) من اومده بودم شمارو مسخره میکردم که همتون برمیگردین (sm70)نقل قول:
خلاصه از همون موقع بهم ثابت شد اسما زنم ولی خیلی مَردم(sm160)نقل قول:
بقیه کمپوت حرفن
خودشیفته ام خودتی واقعیته(sm120)
پدر سالار(sm137)
در کل کارهای مسخره ای بود (sm2)نقل قول:
اون وقت سعید سایت زده بود خودش سالی 1 بار نمیومد تازه وقتی میومد بیانیه هم میداد (sm2)
برم پیش رفیقم یه سریال دیگه هم بگیرم تعطیلات بیکار نباشم (sm2)
true detective ببین عالیه
برم ببینم چی داره(sm132) فعلا خدانگهدار (sm127)
اینجا همه خدا بیامرزا جمعا(sm2)
یادمان عالی در حلق بنده ی باقالی بصورت متوالی در همین حوالی از امامزاده بیژن تا سواحل شمالی(sm74)
این آغا ارزون میده (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط FAEZ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی (sm155)(sm155)
پیمان (sm111) یار قدیمی (sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm121)نقل قول:
گامبو(sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)اینو کجای دلم بزارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaartist [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرد سپاس باران (sm127)(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط lovely__boy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیلوفر (sm77)(sm70)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nilofar2000 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی وقته دیگه خبری ازش نیست (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط lovely__boy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاد سامان بخیر (sm2) چه خل خل بازیا که نداشت (sm70)