ها چیه کزاب خیر جدید چی داری (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ها چیه کزاب خیر جدید چی داری (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایمان آوردی یا بگم روح بیاد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)ترک لیست (sm59)
(sm70)احسون کرم نریز اینقد
کذابم دیگه چیکار کنم (sm2) البته کزاب درسته (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حال میکنی ها (sm120) یه کزاب بگو بابا ببینه (sm120) کذاب با ز خیلی میچسبه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رادیكال تنهایى
متن ترانه :
قلبی كه از حجم تو مملو بود
از عشق به نفرت گذر میكرد
هر چی كه هست این عشق یا نفرت
من رو به تو وابسته تر میكرد
چشمی كه با تو دل به دریا زد
حالا دلش خونه كه برگردی
با رفتنت شاید نمیدوني
كه معبدم رو بي خدا كردی
انقدر با تو خوب تا كردم
تا اینكه اخر حال تو بد شد
از بس حضورت رو پرستیدم
این خونه تبدیل به معبد شد
توی خلیج چشمهای من
با موجهای اشك درگیری
تو زیر رادیكال تنهایی
مد میكني جذرم رو میگیری
از مختصات سرد اغوشم
تن پوش دستای تو رد میشه
آلوده تر میشم به دنیایی
كه بی تو بودن رو بلد میشه
words: Saeid Moazemani
Music: Morteza Lotfi
Arrangement: Mehdi Kheirkhaahi
اسامی آهنگهای آلبوم رادیکال؛
۱. آی عشقم = ترانه : امیر شیرازی/ملودی : آرمین مکری/تنظیم : پوریا نیاکان
۲. رادیکال تنهای = ترانه : سعید معظمانی/ملودی : مرتضی لطفی /تنظیم : مهدی خیرخواهی
۳. ولش کن = ترانه : معصومه رضائی/ملودی : امیر عباس لطیفی/تنظیم : امیر عباس لطیفی
۴. نگفتی بر نمیگردم (سرزنش) = ترانه : پاکسیما/ملودی : منصور/تنظیم : فرد میرزا
۵. داری داری = ترانه : سعید معظمانی/ملودی : منصور/تنظیم : پوریا نیاکان
۶. تنها نمیزاری منو = ترانه : بابک روزبه/ملودی : شاهین خسرو آبادی/تنظیم : فرد میرزا
۷. خوشبختی = ترانه : کوروش سمیعی/ملودی : فرید زلاند/تنظیم : راشا تقی پور
۸. ممنون = ترانه : احسان رشیدی /ملودی : حامد حنیفی/تنظیم : فرد میرزا
۹. یادآور = ترانه : مریم اسدی/ملودی : سعید هاشمی/تنظیم : فرد میرزا
۱۰. عاشقتم = ترانه : پوریا متابعان/ملودی : حسین سالار مقدم/تنظیم : پیام شمس
۱۱. دلشوره ها = ترانه : مریم اسدی/ملودی : سعید هاشمی/تنظیم : فرد میرزا
رادیکال ... (sm81)
چی میشه فرد میرزا همون فرد میرزای البوم فراری باشهنقل قول:
چی میشه بازم از همون تنظیما داشته باشه
هرچند بعید میدونم که ...
با سلام .... مگه فرد میرزا تو کدوم البوم ضعیف بود (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه البون قشنگه و جنجالی و نولیمیت و همه کارا رو دادن فرد میرزا تنظیم کنه که میگین ؟
فرد هر کاری رو دادن برا تظیم بهترین و انجام داده تا امروز . اشتباه فکر میکنین . حتی تو نولیمیت سه تا کار قوی داشت فقط همون سه تا کارم کار فرد بود
نموندی ببینی - کلافه - عشق نمیخوابه
امیدوارم اینجور باشه که شما میگی چون بار البوم رو دوش فرد هست تو این البومنقل قول:
نوشته اصلی توسط moein1367 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهنگ دلشوره ها که از این البوم منتشر شده رو نپسندیدم که همین فرد تنظیم کرده
حتی زولاند هم زولاند قبل نبود تو اهنگ خوشبختی که منتشر شده از همین البوم
به خاطر اینا یکم نا امیدم وگرنه شکی در خوب بودنشون نیست ...
ما که دلمون لک زده واسه منصورِ فراری و دیونه و قایق کاغذی و ...
فقط در مورد آلبوم شادمهره که امید وجود داره :))
زولاند که بزرگ نیست وحید پویان بزرگه :)) فرد میرزا که متخصص فضای سازی نیست فقط استاد هاشمی فضا سازی بلده :)) فرد میرزا ضعیفه نحیفه دوشش زیر آلبوم خم میشه ولی استاد سعید زمانی با دستمال قدرتی که استاد فرشباف براش پرت کرده تمام بارها را به دوش میکشه :))
بانو پاکسیما هم حتماً شاعر نیست فقط استاد محرابی ریتم بلده :))
ما که دلمون لک زده برای شادمهر خیالی نیست آدم فروش دهاتی آدم و حوا و ...
البته تجربه کن رو من بهتر از اینا میدونم :))
کامل و جامع بود اسی جان (sm2)نقل قول:
منصور - امروز با آلبوم فوق العاده و احساسی رادیکال ....
امیدوارم زودتر ریلیز بشه و لذت ببری خشی جان(sm10)
خشی از اینکه آلبوم منصور با آلبوم حضرت استاد رضا یزدانی تقریبا تو یه محدوده ی زمانی منتشر میشه احساس غرور کن ...
ممنون ساسان عزی ایشالا همه حال کنن (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوتا شاخ موسیقی هستن این دو نفر (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه دوتا دیگه مثل خودمون اینجا دور و برمون داشتیم ، مسلما اینجا حکومت می کردیم ،نقل قول:
البته الان من خودم تنهایی هم دارم حکومت می کنم ...
ولی یه دست صدا نداره ...
(sm59)
برو باهاتم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسنت ...
انصافا برخی کاراتو دوست دارم
بعضی کارات خیلی حرف های برخی دیگر اماتور
انشالله موفق بشی خواننده دیوونه دیوونه
بزن بریم به صرعت برق وباد
بزن بریم از اینجا
(sm59)نقل قول:
منم دوست دارم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
سلام... مرسی امیر اقا. آیتونز یا wav هم میزارین؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف این صدای قوی روی این موسیقی بد و ضعیف
(sm50)
(sm118)
از روزی اولی که صدای منصور و شنیدم طرفدارش شدم
ولی الان داره خاطراته خوبه آهنگای قدیمی رو خراب میکنه
ای کاش دیگه نخونه
این چه آلبومیه واقعا
چون طرفدارشم اعصابم خورد شده از این آلبوم
وگرنه این همه آلبوم ضعیف میاد بیرون
ولی منصور حیفه .......
منصور (sm19)
خدا رو شکر اومد بالاخره(sm19)
دوست داشتی عزیزم ؟ (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم بدنبود و اول فکر می کردم نتونم تا اخر گوش بدم ب هرحال هرچی باشه منصوره و سگش شرف داره به این پاپ خونای ارشادی
همین که البوم داده تو این بازار کساد موسیقی لوس آنجلس قابل تقدیره
به هرحال از منصور و خیلی از خواننده های دگه انتظار نمی شه داشت که مث سابق باشن و شاهکار خلق کنن!!!
آلبوم بد نبود که بگیم فاجعه ... خوب هم نبود دیگه که بگیم شاهکار ... در حد موسیقی که الان در این بازار مکاره به خورد ملت داده میشه ...