(sm77)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm77)
دنریس(sm3)
حسن دنریس چی شده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قسمت امروزو ندیدی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قسمت آخر جان دنریسو میکشه(sm120)
نه ولی همین الان تمومش کردم..نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معرفی میکنم شاه دیوانه جدید دنریس کبیر(sm2)
حالا اینجا میگفتین دشمن واقعی سرسیه و پادشاه شب خر کیه.. بیا اینم از سرسی(sm2)
تنها جایی که خندیدم همین بود:(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آریا بار دوم گفتم تو آتیش سوخته لامصب بمیر دیگه(sm2)
حالا دنریس باید پادشاه خاکستر ها باشه(sm2)
پس پایان اشکبار که میگفتن این بود(sm51)
راستی یادم رفت بگم جیگرم حال اومد این یورون کیونی به گا رفت ولی دوست داشتم جور دیگه میبود..(sm59)
حالا وقتشه بگم اوفییییییییی(sm2)
کار دنریس تمومه به دست آریا گشته میشه
و جان رو هم کرم خاکستری میکشه یا برعکس جان اونو میکشه
سانسا میشینه رو تخت آهنین (sm173)
سگ شکاری هم هر کاری کرد خودش نمیره نشد
دیالوگ سگ: بمیر دیگه کس کش(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شمشیرو کرد توش نمردنقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خنجرو کرد تو سرش باز نمرد
ولی من هنوز هم میگم پادشاه شب نباید به این زودیا میمرد حالا تو بگو نه..(sm2)
دوس دارم قسمت بعدی همه بمیرن فقط کوتوله زنده بمونه(sm2)
زیرنویس من اینو نمیگهنقل قول:
زیرنویس رو آپ کن صادق
خدا کنه سانسا هم بمیره من خیالم راحت شهنقل قول:
دیگه همه گشته شدن فقط میمونه جان اسنو و دنریس یکیش باید بمیره
قسمت اخر باید منتظر باشیم ببینیم کدوم اتفاق میوفته
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قسمت پنج از نظر صحنه جنگی عالی بود فقط مردم بیگناه کشته شدن یه کم ناراحت کننده بود..نقل قول:
من کلا نظرم رو دنریس عوض شدهنقل قول:
هر چه زودتر باید بکشنش اینم شد باباش
شاه دیوانه
آخه چرا ؟(sm178) قسمت پنجم خیلی حالمو گرفت همه مردم بیگناه رو کشت(sm25)(sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ینی آدم چی بگه به دنریس
حقا که دختر پادشاه دیوانس
دنریس زنده بمونه میشه پادشاهی ظالم ترین ظالم ...نقل قول:
بعیده اینجوری تمومش کنن حتما باید بمیره
یه کم؟ (sm1)نقل قول:
دقیقانقل قول:
(sm19)دنریس خشم خودشو خالی کرد
لنیستر باس زیر خاک دفن میشد مردمم کیون لقشون (sm50)
آره مگه چیه؟ به هر حال فیلم بود دیگه واقعی نیست..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو دنیای واقعی خودمون اینهمه آدم بیگناه کشته شدن هیچکس به تخم چپش هم نبود حالا واسه یه فیلم تخیلی ناراحت بشم(sm54)
شایدم عذاب وجدان بگیره خودش خودشو بکشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آن شخص گفت:
نقل قول:
صرف نظر از ایرادات اساسی که به پیچش داستانی قسمت پنجم فصل هشت (مدکویین) وارد شده است ، کارگردانی این قسمت هم بسیار ضعیف می باشد و در مقایسه با نبرد خوب کارگردانی شده قسمت سوم ، در این قسمت رویدادها اصلاً منطقی و قابل دفاع نمی باشند . به عنوان نمونه به چهار مورد از اشتباهات کارگردانی این قسمت اشاره می کنم :
۱- آریا و سندور بعد از رسیدن ارتش جان و دنریس به پایتخت می رسند که کاملاً غیر منطقی است زیرا آنها یک روز قبل از ارتش وینترفل را ترک کرده بودند و سفر دو سوار تنها خیلی سریعتر از ارتشی باید باشد که بیشتر نفراتش پیاده هستند (جان بعد از رسیدن به دراگون استون به دنریس می گوید که ارتش شمال از تریدنت عبور کرده یعنی آنها پیاده به جنوب امده اند نه با کشتی)
۲- در قسمت های قبلی بارها تاکید می شود که ارتش طلایی ۲۰ هزار نفره است در حالی که نیرویی که در سریال نمایش داده می شود حتی دو هزار نفر هم نیستند و با یک نفس اژدها از هم می پاشند!
۳- یورون گریجوی در قسمت های قبل نشان داده بود که در نبرد دریایی و حملات غافلگیرانه یک فرمانده و استاد به تمام معناست اما در این قسمت آرایش کشتی های وی برای دفاع از خلیج کاملاً غیر منطقی و پراکنده است و بجز کشتی خودش هیچ کشتی دیگری به طرف دنریس تیراندازی نمی کند در حالی که با شلیک همزمان چند کشتی ، دنریس و اژدهایش هیچ شانسی برای فرار نداشتند (بیشتر به نظر می رسد سازندگان تصمیم گرفته اند عمداً مرتکب این اشتباه بچه گانه شوند تا خیلی زود به مرحله مدکویین برسند!)
۴- سرسی به اعتماد دنریس خیانت کرده ، دوستان و متحدان زیادی را از وی گرفته ، یک اژدهایش را کشته و نزدیک ترین دوست و مشاورش را جلوی چشمش گردن زده ، اما سرسی قسمت پنجم فصل هشت ، هیچ شباهتی به سرسی که این کارها را کرده ندارد و کاملاً از دیوانه شدن دنریس غافلگیر می شود و خودش را می بازد! در حالی که سرسی قسمت های قبلی کاملاً منتظر چنین لحظه ایی بود!!!
و …
منم موافقم با خیلیاشنقل قول:
(sm70)نقل قول:
(sm70)عمرانقل قول: