دنی به من گفته بود که بزار اینا رو بزارم تو خماری تا قدرمو بدونن (sm120) هی آرمین و رضا و حسن قصه میخوردن (sm120)منو دنی هم میخندیدیم بهتون(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
دنی به من گفته بود که بزار اینا رو بزارم تو خماری تا قدرمو بدونن (sm120) هی آرمین و رضا و حسن قصه میخوردن (sm120)منو دنی هم میخندیدیم بهتون(sm2)
ببینین من و دنی همه رو گذاشتیم سر کار (sm2)
در گفتگو با اسپورت
ژاوی: از ماندن آلوس در بارسا شگفت زده شدم
دنی آلوس روز گذشته بر خلاف تصورات، قرارداد خود با بارسلونا را دو سال دیگر تمدید کرد.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به گزارش "ورزش سه"، این اتفاق در حالی رخ داد که آلوس ماه گذشته در کنفرانسی خبری، به شدت از پیشنهاد تمدید قرارداد بارسلونا و قدرنشناسی های مدیران باشگاه ( و اسی خالی بند )(sm120) گلایه کرده بود.
ژاوی هرناندز که به تازگی از بارسا جدا و راهی السد قطر شده است، در همین رابطه به اسپورت گفت:" باید تایید کنم که تمدید قرارداد آلوس، یک سورپرایز برای من بود و از این مساله شگفت زده شدم. صادقانه بگویم که انتظار این خبر را نداشتم.
بعد از نشست خبری قبلی آلوس که به نوعی تایید کننده اخبار جدائیش از بارسا بود، تصور می کردم که پس از جشن قهرمانی سه گانه، او خبر خداحافظی اش را اعلام خواهد کرد.به خودم می گفتم که او امکان ندارد که در بارسلونا به فوتبالش ادامه دهد.
دنی به ما گفته بود که هنوز در مورد آینده اش تصمیم مشخصی نگرفته است. در طول مراسم به او گفتم که هیچ جا برای او بهتر از بارسلونا نیست و او باید بماند. حالا بسیار خوشحالم که او با بارسلونا تمدید کرده است.
دنی 32 سال سن دارد و هنوز می تواند برای بارسا مهره مفیدی باشد. او فصل گذشته یک مدافع موثر برای بارسا بود و فصل فوق العاده ای را پشت سر گذاشت."
(sm2)
یه طرف رئال بود با اون بردای پشت سر هم یه طرف تیم ما که مربیش داشت اخراج میشد ... کلی حاشیه بین مسی و انریکه پیش اومد ... سوارز و اون محرومیت و داستاناش ... پیکه و افت و ...
خیلیا فقط دعا میکردن امسال یه جام بگیریم دست خالی تموم نشه .. فصل تموم شد و سه گانه بردیم ...
(sm120)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به افتخار دنی (sm184)
شرکت کونامی رسما اعلام کرد که از عکس نیمار بر روی کاور PES 2016 استفاده خواهد کرد .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahab_21 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دونگا آلوس را به دلیل مصدومیت دنیلو یه تیم ملی برزیل دعوت کرد
به گزارش اسپورت دلوفو در چند روز آینده درباره آینده خود با مسولین باشگاه صحبت میکند،او دوست ندارد به باشگاهی قرض داده شود
به گزارش مارکا سویا و چند باشگاه دیگر علاقه مند به مونتویا هستند.قیمت او 5 تا 10 ملیون یورو میباشد
متیو :در نهایت همه تیم به خوبی بازی کردند و ما به عنوان یک خط دفاعی توانستیم عملکرد خوبی داشته باشیم
سوارز مسی و نیمار عملکرد فوقالعاده داشتند.آنها حتی بیرون از زمین هم با هم بودند ما مثلثی داریم که هر کدام از آنها میتوانند یک بازی را عوض کنند.شما به گل مسی در فینال کوپا دقت کنید
دل بوسکه :
ما بازی های سخت و تعیین کننده ای داریم و بازی نکردن الکس ویدال در باشگاه شرایط را برای او سخت میکند
کاوانی :
مسی واقعا فرامینی و فرا طبیعی است و.جهان هر 1000 سال شاید یکی مثل مسی به خود ببیند
من اگر مدیر پی اس جی بودم حتما با مسی قرارداد امضا میکردم.من بار ها گفته ام که او بهترین بازیکن جهان است
راکیتیچ:
بعضی تماشاگر ها گفتند که بارسا در قرارداد بستن با من اشتباه کرد و خوشحالم که به آنها ثابت کردم که اشتباه کردند
ژاوی :
مسی بی رغیب ترین بازیکنی است که دیدم و انریکه نیز دارای تفکری بالاست،او به من یاد داد که افکار خود را چگونه بدون توجه به اتفاق های دور و اطراف متمرکز کنم .
انتخابات ریاست باشگاه در ۲۷ تیر برگزار خواهد شد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
ژاوی اتفاقی را که بین او و نیمار در جشن قهرمانی سه گانه بارسا رخ داد ، توضیح داد.
او گفت :
"آن ها سعی می کردند کفش من را دربیاورند و درحالیکه روی لبه اتوبوس بودم ، من را هُل می دادند.
به آن ها گفتم که دست از شیطانی بردارند و به هواداران توجه کنند زیرا این جشن برای آن هاست.
این خوب است که سه یا چهار پیک بخورید ولی این مراسم برای هواداران است.شما نمی توانید فقط به فکر خودتان باشید و در دنیای خود سپری کنید."
نظرسنجی اسپورت برای رئیس آینده بارسا :
لاپورتا 41%
بارتومئو 32%
خوردی ماجو 21%
تونی فریسکا 3 %
بینیدیتو 2%
خوردی فاری 1%
پایین عکس مثه گزارش هواشناسی میمونه (sm120) لامصب دنی همش تو فاز سانتر بوده (sm2) اصن تو زمین خودمون نبوده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویدال میتونه بدرخشه بارسا ... دفاع خوبی به نظر میاد (sm120)
والا احمد آل نعمه هم میتونه با این سیستم بارسا بدرخشه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط خدا کنه مثه دنی سانتری نباشه (sm2)
(sm2)
(sm50)
(sm2)
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm25)
به درد تیم نمیخوره الکی پول ریختن میشه (sm25)
این رقم خیلی زیاده ... منم از همین میترسم که نتونه تو تیم جا بیوفته البته استایل بازیش به بارسا میخوره (sm120)
کنفرانس مطبوعاتی لاپورتا(sm127)
.
"گریمو ، آبیدال ، نوریس ، ماسیپ ، جولی و الکسانکو بابت حضورتان از شما متشکرم."
.
"امروز من تجربه ی خوبی دارم و همچنین برای ریاست بهترین تیم جهان انگیزه ی بالایی دارم."
.
"با لوئيس انریکه باشگاه از فلسفه ریکارد و پپ پیروی می کند اما نکته ی مهم استمرار آن در آینده است."
.
"لاماسیا هویت باشگاه را به تصویر می کشد و استمرار قوت آن یک اصل اساسی است."
.
"ما قواعد استثنایی و جدید بارسا که 12 بند دارد را مطلع هستیم و طبق همین اصول می خواهیم لاماسیا در بهترین تیم جهان نقش اساسی داشته باشد."
.
"می دانیم که بارسا یک تیم کاتالونیایی و جهانی است ؛ برنامه ی من حفظ جنبه های کاتالونیایی در کنار احترام به بقیه ی تیم ها است."
.
"ایریک آبیدال در صورت پیروزی من مدیر ورزشی تیم خواهد شد."
.
"از سیاست قطر اصلا شگفت زده نشدم ، آنها فکر می کنند که هر چیز را با پول می شود خرید و من اصلا این را دوست ندارم."
.
"هر وقت صحبت از کرایف می کنیم در واقع داریم از فلسفه ی باشگاه حرف می زنیم."
.
"اصول کرایف چیزی بود که تاریخ باشگاه را دگرگون کرد و ما هم باید از آن پیروی کنیم."
.
"مثل گذشته کار خود را با یونیسف ادامه خواهیم داد."
.
"افراد بسیاری به من اعتماد کرده اند و من نمی خواهم آنها را ناامید کنم."
.
"نمی دانم ریاست سابق چگونه اعلام کرد که پیشنهاد قطر تنها پیشنهاد ممکن بود ؛ این یک دروغ محض است."
.
"بعضی ها شعار انتخاباتی خود را بر پایه ی سه گانه قرار داده اند ، پس شعار ما هم بر پایه ی شش گانه است."
.
"سرجیو راموس؟ هیچ چیز در مورد او نمی دانم."
.
"لازم است تا لوئيس انریکه با بارسا ادامه دهد چرا که او شایستگی خود را ثابت کرده است."
.
"اینکه کرایف را از عضویت افتخاری باشگاه حذف کنیم کار اشتباهی است ؛ او در سال 2010 عضویت افتخاری را رد کرد اما ما او را قانع کردیم.
.
"من در شغلم به فساد متهم شدم و در پایان کسی که من رو متهم کرد، رسوا شد و من با لباس پاک از دادگاه خارج شدم در حالیکه آنها با لباسی کثیف از دادگاه خارج شدن"
.
"بین من و مسی هماهنگی فکری وجود داره. اون خیلی خوب میدونه که من به چی فکر میکنم! احساس میکنم بیشتر بازیکنا با من صمیمی هستن"
.
"درسته که بیشترین شانس پیروزی در انتخابات رو رییس فعلی داره ولی من هر روز مورد حمایت قرار می گیرم"
.
"بارتومئو و روسل دو طرف یک ارز هستن. هیچ شکی ندارم که همدیگه رو پشتیبانی میکنن"
.
"بارتومئو و روسل گمان کردن که دنیا به آخر رسیده پس به دوران طلایی بارسلونا آسیب رسوندن"
.
"من گامی برمیدارم و درباره حقیقت ها و ادله ای که درون جعبه ام هست، صحبت خواهم کرد"
.
"من با اداره فعلی شریک نیستم. شعار من همیشه لاماسیا بوده در حالیکه آنها لاماسیا را از بین بردن"
.
"رابطه فوق العاده ای با پویول دارم. و من میدانم که همیشه از نصیحت های او استفاده خواهم کرد. ما با هم لحظات بزرگی را سپری کردیم"
.
"همه اصول من رو میدونن و امیدوارم بارسلونا در تمام جهان به عنوان یک خانواده مورد احترام قرار بگیره. من یک دموکراتیک هستم"
.
"آنهایی که میخواستند چهره من رو تخریب کنن، خودشون باشگاه رو وارد قضایای فساد کردن... باید این دروغ ها را متوقف کرد"
.
.
"بعد از این تصمیم به نامزد شدن گرفتم که این موضوع چه تاثیری بر خانواده و فرزندانم خواهد داشت"
.
"تا الان با بازیکن بزرگی در بازار صحبتی نداشتیم. ولی حتما روی این مساله کار میکنیم. بازیکن های زیادی وجود دارن که میتونن توجه ما رو به خودشون جلب کنن"
تولد 28 سالگی لئو (sm19)
(sm127)
ما نیز همچون بازیکنان در تعطیلات تابستانی به سر میبریم (sm120)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
:| (sm120)
بیاد با لنگه کفش بدوهه دنبال بازیکنا (sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قهرمانان 10 سال اخیر لیگ قهرمانان
بر اساس گزارشی که لحظاتی قبل در رسانه های کشور اسپانیا منتشر شد، دو باشگاه یوونتوس و بارسلونا بر سر نفروختن پائول پوگبا در تابستان جاری به توافق رسیدند.
چه مدل توافقیه خدا میدونه ... (sm120)