[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه چند ماه پیش منتشر شده اما الان نسخه مسترش رو بیرون دادن
حجماش 4 گیگ و خرده ای هر کدوم!
بی نظیره ها بیت ریت یکیشون صدا و تصویر در مجموع 188 مگابیت در ثانیه است (sm133)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تمام مدل های پسربچه از تمام کمپانی ها رو میزاره..بروزه(sm198)چقد نازن(sm198)
آخه لعنتی و حظ کنم و ضعف بره یعنی چی؟! تا میایم نقد کنیم میگن برا سریاله دستش بستس.با یه شاعر و غزلسرای خوب کار کن.طرفداراش گفتن زیاد از صفا نخون رفت با یکی بدتر. این سریال برا محسن پسرفت حساب میشه در صورتی که سنتوری مهرجویی باعث همکاری محسن با اردوان کامکار شد.
خب؟؟؟
دایورت کن به تخم چپت (sm2) من که نمُردم افتخار بدی منم عین رفیقتم هیچ فرقی نداره کاری از دستم دربیاد هستم خدمتت (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط تنها اختلاف نظرمون تو بعضی از آلبوماست به خصوص محسن نامجو (sm2)
مثلا بیاد تو آهنگ عاشقانه ای با اون کلیپ بگه : آهای ضعیفه پاشو آبگوشت بار بزار ... شپلق (sm2)
کار ضعیف هم لازمه - باعث میشه توقعا ازت زیاد نشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط meh13 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیمان چی شد پس؟
رفیق من سنگ صبور غم ها به دیدنم بیا که خیلی تنهام
هیشکی نمی فهمه چه حالی دارم چه دنیایه رو به زوالی دارم...(sm81)