دقیقا زدی به خال(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SHAH ROKH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسان برو ادامه بده(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
دقیقا زدی به خال(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SHAH ROKH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسان برو ادامه بده(sm2)
رَمال(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو ادامه بده(sm2)
و باز هم خواننده های خارجی آهنگ شادمهر رو کاور کردن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ اسمم داره یادم میره شادمهر رو کاور کرده که در ماه اکتبر امسال ریلیز شده
http://s3.picofile.com/file/8219884476/06_Yakla%C5%9F_Yakla%C5%9F.mp3.html
چوب کاری نکن دادانقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کسی نیستم
ایشالا که بتونیم جبران کنیم زحمت تو بچه هایی که چراغ تاپیکو روشن نگه داشتین(sm127)
به به . . .به افتخار مدیریت تاپیک که مزین فرمودن تاپیک رو . . .
به افتخار آقا پارسا . . .(sm66)
نگو داداش این حرفا چیهنقل قول:
مدیر کیه
جز فسیل چیزی نیستیم
شما ها زحمت تاپیکو میکشید
دوستان من با اجازه رفع زحمت کنم
سعی میکنم بیشتر مزاحمتون بشم
به قول یه رفیق قدیمی شبتون اهورایی ...
پارسا با فواد خیلی صمیمی بودی خبری ازش نداری؟؟؟(sm9)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقایی رئیس(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خجالت بکش مردک 100 سالته (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]