امشب براتون 3 تا آلبوم هوی متال و دوم متال میزارم زندگی کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
امشب براتون 3 تا آلبوم هوی متال و دوم متال میزارم زندگی کنید
داشتم در مورد بنز صحبت می کردم این گاری دستی چی بود اسمشو آوردی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرف از گاری دستی زدی یادم افتاد فراری درست شده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عذاب هرزه رویی رو
گل جالیز میدونه (sm50)
من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده ام
حبس از کجا ؟ من از کجا ؟ مال که را دزدیده ام ؟
(sm50)
خدا میدونه این تفکر عسلامی چن نفرو به زیر خاک فرستاده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)
گاو و گوسفند زیاد پیدا میشن که به شکل آدمی زادن بلانسبت (sm3)
به دعوت عسلام لبیک بگید
Amir Shamloo - Booseh(sm136)
میلاد بیا تلگرام (sm2)
دل ما سی تو هلاکه ... (sm50)
عجیبه دو سه روز تا همین امروز صب سرور uptobox محدودیت زمانی نداشتم الان میزنم دان لینک بعدی نیم ساعت باس صبر کنم !
فردا جان اسنو کور میشه (sm9)
Are You Ready ??? (sm118)
کاشکی صفاریان یه بلایی سرش بیاد ولی جان اسنو سالم بمونه (sm25)
رسما گاییدی این بدبختو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس از چند ماه بحث و مذاکره برای خرید هواپیمای مسافربری از شرکت بوئینگ، روز یکشنبه ۳۰ خرداد (۱۹ ژوئن) علی عابدزاده رئیس سازمان هواپیمایی کشوری ایران اعلام کرد که توافق کتبی بین دو طرف امضا شده است.
روزنامه ایران در یک مصاحبه اختصاصی با رئیس سازمان هواپیمایی کشوری ضمن اعلام این خبر نوشت که تعداد هواپیماهایی که در توافق ذکر شده ۱۰۰ فروند است که قرار است از طریق فاینانس در اختیار ایران قرار بگیرد.
پیشتر یک روزنامه محلی در آمریکا ارزش توافق ایران با بوئینگ را حدود ۲۵ میلیارد دلار برآورد کرده بود. عابدزاده اما درباره رقم توافق چیزی نگفته و اظهار داشته که جزئیات پس از مذاکرات بیشتر اعلام خواهد شد.
به گفته رئیس سازمان هواپیمایی کشوری، شرکت بوئینگ درخواست رسمی خود برای دریافت مجوز فروش هواپیما به ایران را به وزارت خزانهداری آمریکا ارسال کرده و منتظر مجوز است و پس از دریافت مجوز، قرارداد خرید بوئینگ امضا خواهد شد
موزیک ویدیو امریکایی و عسلام !
(sm81)عشق اتشین و در عین حال نهفته این دو تا داره منو نابود میکنه
اخه این انصافه یه دیوثی امده میگه من سه تا مودم دارم یکشو مفت بهت میدم میگم بده بعدش میگه یه پولی بده . خو دی وث مفت چیه پول چیه(sm39) واسه یه مودم دست دوم 90 تومن میخواد(sm142)
شما بگید من با این دیوث چکار کنم؟
یڪ بغڸ عشقِ علی با مہرِ نابــِ فاطمـے
حاڸ آهستہ بگو،بانــ♡ـــو عروســـم میشوے؟
#بااجازه_امام_زماڹ_وبزرگترا بعلہ
یڪ بغڸ عشقِ علی با مہرِ نابــِ فاطمـے
حاڸ آهستہ بگو،بانــ♡ـــو عروسـ👰ــم میشوے؟
#بااجازه_امام_زماڹ_وبزرگترا بعلہ😌
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث 90 تومن کجا بود باو گفتم 30 تومن مودم آکبند تازه اونم با پول پست که میشه 15 تومن (sm2)
آخه ریدم تو اون دهنت کجا با 15 تومن مودم ایسوس نو تک آنتنه 4 پورت بت میدن (sm39) (sm2)
خودم همین الان بخوام بفروشمش ببیرم تو پاساژ 50 تومن میکنه چون گفتی لازم دارم منم گفتم برات بفرستم (sm70)
2 ساعت سر 5 هزار تومن داره چونه میزنه (sm2) یعنی 10 تومن میخواد مودم بگیره (sm2)
(sm120)رسول مفته باو
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm2)
مگه میشه یه بازیکن اونم با این تعداد کم بازی ملی ندونه با چه تیمی بازی کرده اخه (sm2)
میگه من حرفم یه کلامه (sm2)25 تومن بالاتر نمیدم منم میگم بیا بخورش (sm2)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
بیا من خودم ازت میگیرمش(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)بیا اینو بش بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث مفت مفت دارم مودمشو میده بهش نازم میکنه(sm2)
بابا این 25 تومن فقط پول مودمشه (sm2) من 30 تومن گفتم با پول پست (sm30)نقل قول:
(sm2)ریدی به ادبیات زبان فارسینقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوثا کاوه رضایی هم گرفتن(sm2)