(sm2)چاوشی فقط اسمای گنده انتخاب میکنه بقیش گوش خراشه
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)چاوشی فقط اسمای گنده انتخاب میکنه بقیش گوش خراشه
ممنون از امیر اقا بابت پیگیری
در ضمن اقای به ظاهر محترم من ازشما اجازه نمیگیرم که چیکار کنم خیلی ناراحتی میتونی اینجا رو ترک کنی من در مورد هرشخصی بخوام نظرمو میگم
من نمیدونم چرا هرکی اینجا دو کلام حرف حساب میزنه و جواب اقایون رو مثل خودشون میده بهشون بر میخوره سریع قرمز میشن خیلی واستون سخته با ادب جواب بدین حرف نزنین اینجا محیط اجتماعیه نه طویله
چیزی که عوض داره گله نداره
باو ول کنید الان الیشون میاد(sm59)
بنظرم باید علی یک پسر رو بن کنیم مخله آسایش شده آشوبگره(sm70)
دقیقا همون نظری داری که من دارم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قرار بر این نیست بقیه عوامل آلبوم رو با شادمهر مقایسه کنیم، چراکه به قول خود شما ناخن کوچیکه شادمهر هم نمیشن!(sm70) ولی این آلبوم آلبوم خوبی بود و تو این پسرفت موسیقی پاپ ایرانی حداقل بهتر از یه سری کارهای دیگر موزیسین ها یا موزیسین نماها بود و ترک های قابل قبولی داشت در حد این تیم و اصلا با وقتی مقایسه نمیکنم که خود شادمهر همه کارها رو انجام بده. چون اونجوری حرفی واسه گفتن نمیمونه(sm127) اشکال کار مقایسه است... مقایسه این تیم با شادمهر، مقایسه این شادمهر با شادمهر گذشته... بدون قیاس و به عنوان یه فصل جدید میشه با لذت به این آلبوم گوش داد. شادمهر هیچوقت گذشته رو تکرار نمیکنه و اینکه بهش بگی یه چیزی تو مایه مسافر یا تقدیر بساز براش مثل یه فحشه(sm120)
من از بچگی خیلی خیلی موزیک گوش میدادم جوری که فکر کنم بعدها رو سیستم شنواییم تاثیر بذاره(sm25) و هر آهنگی میومد سریع دانلود میکردم و آلبوم ها رو اکثرا خریداری میکردم ولی مدتی هست رغبت نمیکنم آهنگ آنچنانی دانلود کنم و به صورت مداوم بشینم موزیک گوش بدم! متاسفانه موسیقی داخل به شدت تکراری و خسته کننده شده! خیلی ها رو قبلا گوش میدادم الان حتی دانلودشون هم نمیکنم! آهنگ ها چیز جدیدی نداره...
ولی شادمهر همیشه توی کاراش یه چیز جدید داره که آدم رو وادار میکنه که به موسیقیش گوش بده.
امیدوارم تنها امیدمون دست از کار نکشه و دوباره بعد از مدتی خودش کارها رو بدست بگیره(sm19)
باشه(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)
رو به روی من یه تصویر هزار تیکه شدهس...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamidjalab1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حال عمه چطوره؟ رو به راهه؟ رو به رشده؟(sm70)(sm70)(sm70)
اشکال نداره حالا...(sm70)(sm70)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه میگه عکس علی یک پسر رو بفرست(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ali1boy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه دیدم دعوا شده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ali1boy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا اومدم، خبری نبود و تموم شد (sm51)
مراقب باش باهاش همکلام نشو(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دعوا هم بشه، به عنوان تماشاچی میام.نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamidjalab1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
پس توام موافقی علی یک پسر باید بن فور اور بشه(sm70)نقل قول:
نظری ندارم.نقل قول:
(sm30)
(sm19)
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AbEc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این حمیدجلب1 و ولش کن...ده تا چاقو بسازه دسته به دسته صد دانه یاقوت(sm70)(sm70)نقل قول:
جوون(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط bijanariya [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لوکیشنتو بده ***** کنیم...روش مسجد بسازیم(sm70)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
شما که تا تونستید تعریف کردین و از آلبوم راضی بودین نیما جان ، دیگه مشکلی نداریدنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیکه میندازی (sm138)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روز اول که نظر دیگه ای داشتی حسیننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم قبلی هم آش دهن سوزی نبود. آهنگهای این آلبوم ته مونده کارای تجربه کن بود که مونده بود رو دستشوننقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به جز تصویر و سرنوشت و نقطه ضعف همه ترکها تقریبا در یک حد بودن
منم دقیقا سابقه نداشت یه آهنگ جدید شادمهر رو به وسطش نرسیده ول کنم و پاکش کنم اتفاقی که با آهنگ فرصت پیش اومد
منظورم خودت بودی فربد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صدام بزن پیش همه(sm50)
پای من همیشه رو خرخره گلیم بافه شک نکننقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان نوچه های گلیم باف کارشون جو دادنه که البوم موفق شده
دقیقا مثل تجربه کن که راه رو باز کردن برای البوم بعدی
آی شادمهر قصد خدافظی داشت ما منصرفش کردیم
تا با این راه پول کثیفی که دارن در میارنو ادامه بدن
زهر مارت میکنم گلیم باف کثیف
از نظر کار موندگار اره ولی در کل به نظرم از این بهتر بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در کل دیگه فعلا بضاعت همینه ..به قدر توانت از این البوم لذت ببر(sm25)
یعنی میخوای بگی سهم خود شادمهر به خاطر تنبلی و پول خالص در اوردن از کنسرت و پول اهنگساز و شاعر ندادن از اینا کمتره؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا خودش داره حال میکنه.. همه چی مفت اون سمتم کنسرت میترکونه(sm120)
آلبوم برای ما که فقط هنر موسیقی خودشو میپسندیم که موفق نبوده و نمیتونه هم باشه اما تو جامعه و بین مردم عادی آلبوم خوب گرفته و شنونده های عادی دوستش داشتن چون مثل ما با آثار قبلیش مقایسه اش نمیکنن ، آخه وقتی آلبوم حامد همایون و خواننده های درجه سه و غیره بین مردم موفق بوده پس نمیشه گفت که آلبوم شادمهر موفق نبوده چون اصلا هیچ انتظاری جز موفق بودن از همچین هنرمندی نمیشه داشت ..آخه با این تنظیمهای بی روح و بدون ساز زنده و یکنواختی که میلاد هاشمی انجان داده بازم آلبومش خوب بود، چون من انتظار بدتر از اینارو داشتم اما خداروشکر به اون بدی ای که فکر میکردم هم نبود و نسبت به باقی آلبومهایی که امسال از باقی هنرمندا شنیدم قشنگ تر بود ..نقل قول:
چه قدر آلبوم از نظر موسیقی فقیره فربد ... تنظیما به معنای واقعی داغونننقل قول:
کم و بیش آره موافقمنقل قول:
چه لذتی نفهمیدم اصن چی بود به اسم آلبوم به خُردمون دادن
تنها ترکی که تقریبا بیشتر اجزاش قابل قبوله سرنوشت بود که اونم قبلا اومده بود
ترک تصویر هم کار خوبیه ولی تنظیمش خیلی پیش پا افتاده و سطح پایینه که باعث شده فقط ملودی و اجرای فوق العاده شادمهر به چشم بیاد و از موسیقیش نشه لذت برد
البته من اسم سرنوشت رو نیاوردم واسه اینه که قبلش اومده بود و زیاد گوش داده بودم جزو البوم حساب نکردم(sm120)نقل قول:
اره درست میگی ...
من اعتراف رو خوشم اومد بیشتر به خاطر اینه شعرش و لحن شادمهر منو گرفت و شعرش داستان داشت(sm120)
از یه طرف میگید شادمهر نابغه است از طرف دیگه با ناهنرمندانی مثل حامد همایون مقایسه اش میکنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این بود آرمان های ما؟؟ (sm9)
اصلا بزرگترین نقطه ضعف آلبوم تنظیمش بود و اگه تنظیم خوب باشه حتی میتونه ملودی ضعیف رو بالا بکشه و بهش جون بده ...اگه از ضعیفترین بخوایم شروع کنیم اول تنظیم و بعد میکس و مستر و بعد ملودی و بعد شعر به ترتیب ضعیف بودن و قویترین به ترتیب اول خوانندگی و دوم بازم خوانندگی و سوم ملودی های خود شادمهر ..نقل قول:
مقایسه اش نکردم .. شما میگین آلبومش موفق نبوده ولی من میگم موفق بوده و منظورمم اینه که از مردمی که امثال حامد همایون رو میپسندن چطور انتظار دارین نابغه ای مثل شادمهر رو نپسندن و آلبومش رو دوست نداشته باشن؟ اگه واقعا اینطوری باشه باید به شعور موسیقیایی مردممون شک کنیمنقل قول:
اعتراف شعرش بد نیست ولی ملودی و تنظیم ....(sm25) شیفت دیلتش کردم رفت (sm120)نقل قول:
در ضمن این حرکت شادمهر که اومد دقیقا یه ترک دیگه به اسم اعتراف ساخت تا اعتراف مونا برزویی را تحت الشعاع قرار بده و باعث بشه مردم اعتراف قبلی را از یاد ببرن بسیار حرکت چیپ و خنده داری بود که احتمالا پیشنهاد اون کثافته فرشبافه که به فکرش رسیده و شادمهر هم قبول کرده (sm9)
ها اونا داغونه ولی شعر و صدا خوبه..بعدم گفتم شعرش ی جوری برام جذب کننده بود(sm74)(sm2)نقل قول:
کلا خواست بگه همه چی این تجربه گرا هستن..بقیه پشم(sm120)
شما مشکلت تیمه وگرنه اعتراف خیلی هم خوب بود همه چیزش ولی چون آرمین هاشمی تنظیم کرده بد شدهنقل قول:
با این نظرتون کاملا موافقم ناصر جاننقل قول:
دور از جون در مورد بعضی ها باید واقعا شک کردنقل قول:
تتلو و بهزاد لیتو هم کلی مخاطب دارن کاراشون پس با این استدلال میتونیم بگیم شادمهر که دیگه از لیتو کمتر نیست
مساله اینجاست که ما باید آلبوم را با آثار قبلی خود شادمهر مورد قیاس و بررسی قرار بدیم نه با دیگران، زیاد هم لازم نیست به گذشته های دور بریم با آلبوم طرفدار،تقدیر با تک آهنگهای گمت کردم، رابطه، رویای ما، عادت ...
چی بگم برای منی که موسیقی اولویت اولشه به هیچ وجه گیرایی نداشت هیچ حس خاصی با شنیدنش بهم دست نمیده از قضا به غیر از تنظیم ملودی هم ضعیفه (sm74)نقل قول:
اتفاقا با میلاد هاشمی مشکلی ندارم همیشه هم از تنظیم حس خوبیه اینجا تعریف کردم ولی وقتی گند زده تو نصف آهنگا چی باید در موردش بگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
(sm19)