مرضنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم آلبوم خاصو آپ کن
میزنه علی چپ (sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
مرضنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم آلبوم خاصو آپ کن
میزنه علی چپ (sm70)
(sm50) عاشق زندان بان شدم
همیشه ایجوره انگاری شش ماهس وقتای دیگه رو گوزو رو هوا میگیره رنگ میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو زندان های مکزیک تشریف داشتی ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تونل کندوان نگاه تویه ! هییییییییییی (sm50)
(sm2)
علایق منو به تمسخر نگیر ... (sm74)
تونل کندوان به تنهایی 10 سال از موسیقی حال حاضر ایران جلوتر تشریف داره ... (sm59)
الهی کنسرت بزارم مهمانش تو باشی (sm19)(sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رضا یزدانی میگفت مجبورم سالی یه آلبوم بدم
قرار داد 4 ساله دارم باید کنسرتارو پر کنم
بعد می گفت راضی نیستم دانلود رایگان میذارین . دزدیه
ولی اینو نمی گفت که شعرو میذارم جلو الهی به امید تو هرچی شد شد و شعور مخاطب پشم
مثل اینکه بعد این 4 سال که دو سالشم فکر کنم شده ، بیشتر میره سمت کارای هارد
فعلا که قرار داد داره باید بازاری راک کار کنه (sm2)
آلبوم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] . راک بسیار خوبیست(sm50) مخصوصا تراک اولش خیلی منو گرفت