حالا يه نفر اين خواب ِ منو تعبير كنه (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
حالا يه نفر اين خواب ِ منو تعبير كنه (sm50)
نظر ؟ (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب بخوابی (sm176)
خیلی حال نکردم ....(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیشتر شبیه فیلم کوتاه بود ....از اول هم که معلوم بود قضیه چیه(sm50)
شاید برا اون زمان خوب بوده یا شایدم من حالیم نی(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها معمولی بود (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط بازی طرف خیلی خوب بود یه اسکار بش تقدیم می کنم (sm50)
اون یارو که می پرید روش توهم بود ؟ (sm120)
همش توهم بود(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم secret in their eyes از این عکس تو فیلم الهام گرفته بود(sm120)
تو تی وی تبلیغ فروش کتیبه و پرچم محرم میکن (sm25)
خیلی سعی داشت تعلیقی و دلهره اور باشه ولی در نیومده بود (sm50)نقل قول:
خیلی زود داستان رو شد و حتی تا اخرشم میشد خوند و تنها تردید منم سر انجام قتل ها بود که اونم تقریبا مشخص بود با نشانه ها(sm50)
روند فیلمم که به شدت کند بود و یه جاهایی کسل کننده (sm50)
از این نمونه فیلمای خیلی بهتر و موفق تری دیده بودم در کل نیم ستاره میدم (sm50)
الان امین می گه تو عکس چی دیدید (sm120)نقل قول:
یه ستاره هم به خوش تیپی پسره (sm120)