[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همش؟؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو وان حموم چی دیدن؟؟(sm120)
حالا شاید چون تو فیلم های اون زمانا رُ بیشتر دیدی بهتر بتونی نظر بدی....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی با دید الان من فیلم زیادی معمولی بود و اضافات زیاد داشت ....
اگر میخواست میتونست تو نیم ساعت فیلمُ تموم کنه ....
در کل از استاد بعید بود(sm120)
من فقط یه چیز نظرمِ جلب کرد اون 3 تا موزیسین دوره گرد که در 2 سکانس نقش افرینی داشتن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکبر قتل ها چجور بود قضیش؟؟ توهمی بود؟؟ پس اخرشُ چطور توجیه میکنی؟؟
ولی سکانس اضافی تو آرایشگاه و تو خونه زیاد داشت 1 ساعتش بیخود بود(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه فیلم دیگه بگین(sm2)
lock stock and two smoking .... چه طوره؟(sm120)
خیلی باحال بودن پیرمردا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توهم کجا بود زد به فناشون داد دیگه(sm120)
صد در صد نظرت درسته!نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم که روندش بیش از حد کند بود
اضافاتم کم نداشت مثلا توهم رُ رسونده بود ولی باز یه صحنه هایی هی تکرار میشد که لزومی نداشت
در کل تو اون ایجاد حس تعلیق و دلهره هم به شدت ناموفق بود(sm120)
من گفتم توهمی ؟حسین گفت (sm120) من پراننده(sm120) شده روش رو گفتم (sm120)نقل قول:
نظرت راجع به ترک خوردنا و دستای دراز شده به اونجا رو بگو (sm120)
اها..اخه دیدم تو گفتی همش توهم تعجب کردم نگو منظورت اون ترتیب دادنا بوده (sm120)نقل قول:
عالی بودن اونا خصوصا اون دو نفر کناری (sm2)
این همونه که انگشتره یا یه چی دیگه سگه می خوره ؟ (sm120)نقل قول: