ها باووو این ترک و دستا و اون دوستانی که هر شب میذاشتن درشُ گفتم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ها باووو این ترک و دستا و اون دوستانی که هر شب میذاشتن درشُ گفتم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من ندیدم....snatch نی اون که میگی؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم تعجب کردم والا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها کلا این دختره تو وجودش به جور حس انزجار نسبت به مرد و رابطه بود که احتمالا برمیگشت به گذشتش یه جورایی منُ یاد فیلم مارنی هیچکاک انداخت ولی خب اصلا خوب پرداخت نشده بود...(sm120)
نمی دونم کارگردانش فک کنم یکیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسم هر 2 تا فیلمم طولانیه یادم نیس (sm120)
همون یارو تو عکسیه زده بود درش یحتمل(sm2)نقل قول:
پیر مرده که آخرش اومد سرک کشید (sm2)
saving mr banks چه طوره؟(sm120)نقل قول:
اون که خیلی واضح بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
کلا از 1960 تا 2000 خوب پیشرفت کرده پولانسکی(sm120)
خوب بود اونم....اونجا هم که پیرزنه روبه رویی زل زده بود به اینا (sm2)نقل قول: