نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علی و محمد حسین خیلی دمتون گرمه
(sm127)(sm127)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علی و محمد حسین خیلی دمتون گرمه
(sm127)(sm127)
نقل قول:
+
حسین
(sm127)(sm127)
(sm127)
آقا اسم منو بنویسید من بیشتر زحمت کشیدم
تهیه wav از من بود
اسم منو اشتباه گرفتی اسم من نیست wav از منه نه کاربر امیننقل قول:
The Melachrino Strings Moods In Music Music For Relaxation
ببخشیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلاح کردم
اشتباه لپی بود (sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زنده یاد مهستی - امتحان (sm127)
آهنگ و تنظیم: شادمهر (sm127)