(sm111)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm111)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]پیمان دادا نگفتی چی کنیم که این تیم از سر شادمهر دست بردارن و مثل برده باهاش برخوردن نکنن؟!
عزیز من به خاطر همین موضوعِ تنها کار کردنش و انتقاد از همه جا بلاک شدم. پس خودت تا آخرش برو...
الانم اگه راهی روشی داری که میشه فرش بافو از شادمهر جدا کرد بگو که انجام بدیم
اینم بگم من این آلبوم شادمهرو با قبل مقایسه نکردم، که اگه میکردم قطعا آلبوم ضعیفی میشد!
منم دلم لک زده برای تنظیمای خودش...
چطوری به گوشش برسونیم؟! اصن چکار میتونیم بکنیم؟!
این چیزی هم که راجع به اعتراف میگی واقعا دور از عقله! من واقعا هنوزم نمیفهمم خود شادمهر هیچ عقل و درکی نداره که هرچی فرشباف گفت بگه چشم؟! و یه آهنگ استثنایی رو که هنوزم وقتی دموشو گوش میدی مو به تن سیخ میکنه بذاره کنار و جاش این اعتراف رو پخش کنه؟!
اگه واقعا اینجوری باشه باید فاتحهی شادمهر رو خوند و گذاشتش کنار!
آرمین هاشمی که مدیر شرکت آونگه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف!!!
خدایی هنوز که هنوزه وقتی آلبوم از خدا خواسته ی زنده یاد مهستی رو که شادمهر، آهنگساز و تنظیم کنندش بوده رو گوش میدم، یک حس تازگی بهم دست میده.
عحب تنظیمی، عجب ملودی ای، عجب کلامی.
نمیدونم چرا مثل کنه بهش چسبیدن (sm25)
حواسش نبوده، اشتباه نوشته.نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شوخیه مگه که کسی بزرگمرد تنظیم، میلاد هاشمی رو نشناسه (sm2)
اثر جدید علیرضا افکاری ... داغ داغ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان میگین بازم به فرشباف گیر دادی .. حالا نمیدونم مقصر فرشبافه یا بهداد کاموری یا آرمین هاشمیه ولی تا الان باید کیفیت flac یا wav منتشر میشد ..حداقل اینا که دیگه تقصیر ایناست..نسخه فیزیکی کو پس؟
راست میگن، نسخه فیزیکی کو؟
(sm128)
ملودی هایی که وحید پویان به بقیه میده خیلی ضعیفه امروز دوتاش پخش شد
تنظیمش میلاد هاشمی زده بود که اونم ضعیف بود
غیر اجرای زیبا این ترک هیچی نداشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این مدل تنظیم و تمام این بچه های که Fl بلدن خیلی راحت میتونن انجام بدننقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به موزیک های همین خواننده های تازه وارد دقت کن چه فرقی با این دارن؟
تو رزومه کاری هر خواننده ای که بگی وقتی میری به گذشته ترکی پیدا میکنی که تکرار نشدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این مختص شادمهر نیست و همه خواننده ها دچار این مسئله میشن
مسلما آهنگ هایی هست که که وقتی منتشر میشه بعدا هر چی سعی کنی تو لول اون آهنگ سخت میتونی آهنگی منتشر کنی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamidjalab1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منو س َ ن َ ن َ (sm70)
مشکل اینجاس هر کی تعریف میکنه از آلبوم پاچه خوار امیر فرشباف میشه
مشکل اینجاس درگسر اسما هستیم
مشکل اینه همه فک میکنن من نوعی که از آلبوم تعریف میکنم منتقد شرایط موجود نیستم
از همه کسایی که جامه دریدن و سینه چاک میدن بیشتر منتقدم
اما میدونم راهش این نیست
والا نه تعریف کردم تو پیج عوامل از آلبوم که به قول بچه ها گندشون کنم
نه تعریف کردم از خود شادمهر تو پیجش
اینجا کشوریه که همه مردم جلو پاشونو میبینن نه 4 قدم جلوتر و عقبتر منم ایضا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman_dellealpi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفیق (sm50)
قبل این پست اسم تو و امید رو نوشتم
میدونستم بنویسم میای زودتر مینوشتم (sm54)
دلم تنگت بود با مرام (sm172)
بعضی موقع ها سوال میشه واسم تعریف موسیقی خوب چیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه دوستی داشتیم اینجا کلی هم باهاش کل کل میکردم
هر آلبوم یا کار جدیدی مخصوصا از شادمهر میومد میگفت مقوا
اون موقع حوصله بحث داشتم کل کل میکردم قبل آبوم طرفدار
امل اگه الان بود ازش میپرسیدم
آهنگ خوب یعنی چی؟ تعریف از یه آهنگ خوب چیه ؟
خیلی وقته هم کلام نشدیم (sm127)
این آلبوم همیشه باعث شده من بغض کنم و چشمم خیس شه! نمیدونم چرا...نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غیر از اینم نبوده اینجانقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مطمئن باش کسی حوصله نقد آلبومای دیگران رو نداره
اگه اسمی ازش نیاران اینجا دوستان شما که اولین بار رسول مقایسه کرد
چون بچه های شادمهر اسمی از دوستان شما نمیارن
چون ما موسیقی این دو نفر رو در یه رده نمیبینیم که بخوایم مقایسه کنیم
هر دو تو جایگاه خودش بزرگ و معتبرن
چیزی عوض نمیشه چه با سکوت چه فریاد
اونی که عاشقم کرد باید ادامه میداد
من موندم این دوستانی ک اینهمه انتقاد میکنند و میلاد هاشمی و سعید زمانی و وحید پویان را بی استعداد مدیونند و این همه فنی صحبت میکنند و خودشون را استاد میدونند چرا خودشون نرفتند موزیسین بشند و جای میلاد خالطور و امثال اونو بگیرند...داداش شما ک آنقدر استادی تا حالا تو عمرت ویولون دست گرفتی؟؟؟ تا حال تونستی دوتا نت با گیتار بزنی؟؟؟ بخدا آدم خندش میگیره....آقا تو ک آنقدر استادی برو موزیسین بشو نذار ب قول خودت بی استعدادی مثل میلاد خالطور واسه شادمهر تنظیم بزنه
دیوونگی هات پس کجاست (sm127)
دستمو,دستمو بالا گرفتم
میدونست من دوسش دارم (sm54)
روبروی من یه تصویر هزار تیکه شده س
(sm50)
شما اگه منظورت منه میدونی که من موزیسین نیستم ؟ (sm55)نقل قول:
کاش مثل سایت موسیقی ما که اساتید موسیقی میان و آلبومهای مجاز رو نقد میکنن میشد رفت پیش اساتید موسیقی و نظرشون رو راجع به تنظیم این آلبوم پرسید .. این آلبوم رو ببرین پیش یه تنظیم کننده ناشی تا نظرشو بگه .. میتونم قسم بخورم خود شادمهرم میدونه میلاد هاشمی در سطحش نیست اما داره زورکی میخونه .. اصلا زورکی آلبوم داده و اصلا تو مود موزیک نیست ..خودم مخالف فرشبافم اما اینکه بازم صدای شادمهر رو شنیدم مدیونشم چون اگه فرشباف نبود این آلبوم اصلا منتشر نمیشد .. همش به اصرار هوادارا از موسیقی کنار نکشیده .. موسیقی زوری به خاطر هوادارا میشه ، همینی که میشنوی .. ملودی ها بد نبود من تنظیم هارو میگم ضعیفه .. اگه تنظیم تو سبک میلاد هاشمی میخواین بگین واستون تا دو هفته ای تحویل بدم اما هیچوقت نمیتونم یه تنظیم مثل تنظیم شادمهر رو حتی یکساله بهتون تحویل بدم اصلا خیلی کوچیک تر از این حرفام .. من نگفتم آلبومش بده و خودمم آلبوم رو دوست داشتم و اگه نظری دادم فنی بوده وگرنه البومش رو تا الان هزار بار شنیدم و واقعا خوشم اومده فقط میگم میتونست خیلی بهتر باشه و قصد تخریب ندارم
یاد باد آقا دوران جوانی یاد بادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاد باد آن روزگاران (sm50)
چه روزایی داشتیم اینجا قبل ترکیدن مخصوصا (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman_dellealpi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوزم که هنوزه بعضی موقع ها یادش میوفتم (sm54)
بعضی موقع اونقدر دلم تنگ میشه میگم کاش میشد برگشت به اون روزا
به نظرم دیگه تموم شد و به هدفت رسیدی اخرین البوم یعنی تمام شدن کار با فرشبافنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه دقت کنی شادمهر عکس کاور البوم رو از کانالش برداشته و یه عکس ساده از خودش گذاشته
شاید یه دو سه تایی هم تک اهنگ بده باهاش و دیگه کلا روابطشو قطع کنه و بره سراغ افراد دیگه
الان فقط باید خوشحال بود
منم موزیسین بشم صد نفر دیگه هم بشن فایده ندارهنقل قول:
شادمهر باید خودش کار کنه نه هیشکی دیگه
میلاد خالتور عروسی گرم کنه در حد شادمهر نیست
کسی که در حد شادمهر باشه یکی دو نفر بیشتر نیستن
خداکنه همینجور که میگی بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زودتر خبر یه قطعه با آهنگسازی و تنظیم خودش بیاد(sm127)
من تو این البوم جدید شادمهر ۹ تا داستان داشتم هر اهنگش خاطره شد برام به همین زودی تا حالا سابقه نداشته بود اینطور بشه خدایی شدنقل قول:
مخصوصا با اهنگ اعتراف که اشک هم ریختم
اونیکه عاشقم کرد باید ادامه میداد .... لعنت به هر چی عشقه
دیگه هیچ کاری نمونده بکنیم باید خودش بخواد برگردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا .. چون که ما که نمیگیم شادمهر چرا با ما همکاری نمیکنه .. بازارگرمی نمیکنیم که داریم میگیم باید خودش بسازه .. وقتی میگم هیشکی غیر از خودش نمیتونه مثل خودش باشه رو اگه موسیقی رو بلد باشن میتونن درک کنن اما اکثرا برای دل خودشون گوش میدن مثل من، وگرنه تنظیمها (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متاسفانه کیفیت ویو وجود نداره مثل اینکه این البوم با همین کیفیت میمونه و فزشباف هم به خاطر حمایت هواداران از البوم این کارو کرده لعنت به این برنامه ریزی که کردن اونم تو سال 2018 کیفیت البوم در حد ادم و حوا هم نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هممون منتظر اون روزیمنقل قول:
بعدش میگن چرا فرشباف رو فحش میدیننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به این زودی نمیادنقل قول:
فعلا برا داغ گذاشتن یه چند تا دیگه تک آهنگ داره احتمالا با اینا (sm70)
ولی من دلم میخواد این اسارت برداشته شه از این خاک
برگشت شادمهر
با بهروز و عماد نکویی و ابطحی و ... اینا کار کنه