این چیزی که به ذهنم میرسه فعلا همین کاسیاس ، تری ، اینیستا.. تو تیمای بزرگ (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
این چیزی که به ذهنم میرسه فعلا همین کاسیاس ، تری ، اینیستا.. تو تیمای بزرگ (sm120)
بی شخصیت(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عمر (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم از رئال هم پیشنهاد داشت؟ درسته؟ نرفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته 98 تیم اصلی اومد وگرنه از 9 سالگی تو تیمای پایه بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره داشت، از اکثر تیمای بزرگ
خودش مصاحبه کرد گفت تنها چیزی که باعث شد با مورینیو قرارداد نبنده، عشق به لیورپول بوده
اولین گل ژاوی : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کم پیدا میشن جدی به همین پایبند بودناس محبوبیتشون توی هر تیمی حالانقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لیگ انگلیس به نظرمن بهترین لیگه...محدود نیست
خلاء ش رو حتمن احساس می کنید تا جند سال
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
به خدا از من نگیری خبر ، نیابی اثرم (sm50)
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من آرشیو پیامای تو و خودم رو نگه داشتم ، معروف شی آبروتو میبرم (sm2)