تو خفه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تو خفه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لوکاکو (sm77)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی اگر همچین حرکتی با مورینیو بزنه کاری بهاش میکنه که فوتبال یادش بره (sm2)(sm2)
تیم دوم منو میگی ؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبلا که بهت گفتم تو تیم ملی تعصب ندارم
ولی دوس دارم المان قهرمان بشه
المان (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا اون تیم دومی که انتظار داشتی شگفتی بشه (sm55)
قبل جام حالم از این تیمی که رفت به هم میخورد ولی این تیم خیلی خیلی خوبه .نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی اگه صعود کنیم تو دنیا یه حساب دیگه رومون باز میکنن..
اواتارتو عوض کن (sm74)نقل قول:
احمد غیور مردان لر با حال بود (sm2)
فعلا هنوز تو شوک گیم اف تورنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی
The Sopranos
Sons of Anarchy
House Of Cards
سه تا رو کامل دانلود کردم تابستون کارمو راه میندازه
پیگیر سریال های جدید هم نیستم ترجیح میدم حداقل یه فصل ازشون بره بعد اگه موفق بودن برم سراغشون
(sm2)خودم جر خوردم تازه تو ظرف مسی هم ریدن (sm2)نقل قول:
؟؟؟؟(sm55)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]