اه چرا اینطوری شد (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
اه چرا اینطوری شد (sm2)
من چی دارم می گم !؟
یا صاحبِ صدایِ اصلی . . . ابی ، که دستش فقط به خونِ رَزان پاکیزه بوده . . . (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آه . . . اَه . . . اوه . . . Yes . . . (sm50)
(sm2)
آهای تویی که مخفی هستی،خودتو نشون بده (sm2)
[QUOTE=Sahand.M;739485]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جووون کد . . . (sm51)
چادرتو بردار زشته جلو مهمونا (sm2)
از خودم نقل گرفتم . . . (sm2)
[QUOTE=Saber;739490]قضیه کد چیه (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اه منم از خودم نقل گرفتم
برم حداقل برنامه سینارو ببینم
همین جمعه با آغا ذحور می کنه . . . (sm2)نقل قول:
در انتظارِ یه جمعه تا بی نهایت . . . (sm50)
[QUOTE=Sahand.M;739493]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمی دونم . . . (sm2)
بیا یه قضیه براش درست کنیم . . . (sm2)
(sm2)
مثلاً . . . (sm51)
به انتظار فصل تو تمام فصلها گذشت (sm50)
همیشه اوّل پول رو به گیر بعد کُدِ چووونت رو بگو . . . (sm2)
[QUOTE=Saber;739498]گرفتی منو دیوث (sm2)نقل قول:
و من باز خودم نقل گرفتم (sm25)
نقل قول:
(sm50)
سیما بینا - شیرین (sm74)
برم پیشِ فرشته گانِ هر جایی . . . (sm27)
برو خودتو خالی کن (sm50)
شیرین نمیدی جوابم (sm172)
مهمانان عزیز ما رفتیم شب خوش (sm27)
یادمه یبار امیر گفت اینا همه رباتن (sm29)
(sm54)
نقل قول:
(sm81)
رفتم مرا ببخش ،
مگو او وفا نداشت ... (sm50)
میرم سراغ بوم و رنگ ،
شروع میشه دوباره جنگ ... (sm50)
(sm74)نقل قول:
چرا موزیک باران با آنتی ویروس نود
با هزار بدبختی و مصیبت باز میشه
میشه به شکل تصویری یه راه نشون بدین برای رد کردن فایروال؟
(sm27)
(sm50)
(sm50)
کپک بودیم ،
کلاغ شدیم
خورشید بودیم ،
چراغ شدیم
جنگل بی حصار بودیم ،
حالا یه دونه باغ شدیم ... (sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بارسا (sm74)
نیمار (sm81)
سلام با چه برنامه ای آهنگ های ریمکس رو درست میکنن؟ کسی میدونه؟
بارسا دیگه تیم نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]