تو چیکاره ای پس این وسط(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تو چیکاره ای پس این وسط(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا همشونم نوجوون نیستن که!! من میگم تو بدترین کار جهانم پیدا کنی همیشه یکی هس که بگه این خوبه...از نظر ما بی مغزه از نظر خودش خیلی حالیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میترسه باونقل قول:
یه داد بزنم میره تو کمد قایم میشه
این بتی مدل من اعصاب داغونه ولش،کنن همه رو میخوره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط،نخورش(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دروغ میگه من خیلی خوش اخلاقمنقل قول:
سن و سال منظورم نبود...یکی میتونه خحیلیم سن و سال داشته باشه ولی بی مغز باشه تو همین جا هم داریم! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون که بلههه! منتها ما که به خودمون شک نداریم؟؟
هیچی به سقف نگاه میکنم(sm50)نقل قول:
تو که خیلی خوبیییییییییی(sm120)نقل قول:
نکن اقا نکن پسر خوب(sm120)نقل قول: